Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Baloldaliak, befogott orral,...

Baloldaliak, befogott orral, de leszavaztok majd a Tiszára?

Figyelt kérdés

jan. 14. 18:19
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/175 anonim ***** válasza:
58%

#109:

De baszki... Most azért szavazol a Fideszre, mert Őt gondolod nyerőnek?

Ez ami motvál? Semmi más? Csak a "nyerő" csapathoz tartozni?

Nem az lenne fontosabb hogy azt válaszd ami az országnak, vagy neked jobb? Hogy ne lopjanak, hanem gyarpítsák az országot? Hogy több maradjon a zsebedben, és jobban boldogulj?

Akkor a szocializmusban is az MSZMP-re szavaznál: Mert mindig is nekik volt a legnagyobb támogatottságuk "papíron"..

Vazze ez nem egy focimeccs... kicsit nagyobb a tétje.

jan. 17. 19:29
 112/175 anonim ***** válasza:
5%

Én 30 éve egy kivétellel mindig a Fideszre szavaztam még akkor is amikor elbuktuk a választást. Ezután is mindig rá fogok szavazni.

Nem úgy mint ti, hogy ha éppen összefogósdit játszotok akkor itt helyben valami idióta mszp-st jelöltök, a következő választáson pedig egy lmp-st. Hol ide, hol oda szavaztok. Nincs saját értékrendetek amit képviselnétek és kiállnátok mellette. Azért tartotok ott ahol vagytok, mert teljesen hülyének nézitek a szavazókat és mindig meg akarjátok mondani, hogy kire szavazzanak mert éppen összefogósdit játszotok.

Hát ez nem így működik.

Mindig kitaláltok egy messiást és elbukjátok. Teljes káosz.

Hajrá Fidesz!

jan. 17. 22:03
 113/175 anonim ***** válasza:
74%

Valóban, azt nem tudom, hogy miért gondolják az összefogásban, hogy egy szavazónak mindegy, hogy Mszp-s, vagy Dk-s, vagy Jobbikos a helyi jelölt.

Miközben egyik párt úgy utálja a másikat mint a sz...t.

Hát nem mindegy Uraim.

jan. 17. 22:16
 114/175 anonim ***** válasza:
68%

#112: Ez a gondolatmenet két ponton is hibás.

Az egyik, hogy a Fidesz értékrendje megváltozott, teljesen mást vallanak, mint 30 évvel ezelőtt. Ez számomra azt bizonyítja, hogy párthűséged van, nem pedig érték alapú elveid.

A másik, hogy a Fidesz szavazóinak nagy része már rég szétoszlott volna, ha nem lettek volna folyamatosan sikerélményeik. Élhetsz abban az illúzióban, hogy azért egységes a párt, mert hú de mennyire tökéletesek vagytok, akiknek vannak elveik, de a valóság az, hogy már főképp a győzelem, a gőg, a gyűlölet és a fölényeskedés érzete köt össze benneteket. A gőgösséged jól érződik a hozzászólásodból is, végső soron pedig ez lesz majd a vesztetek is.

jan. 17. 22:21
 115/175 anonim ***** válasza:
20%

Úgy látszik a Péterek nem jönnek be megváltónak:

I. Péter (Megy...i Péter) megbukott

II. Péter (Jákob Péter) megbukott

III. Péter (MZP) megbukott

IV. Péter (Magyar Péter) már bukdácsol

jan. 17. 22:23
 116/175 anonim ***** válasza:
80%

#115: Ez annyira gyerekes és komolytalan :) De azért vegyük sorra:

I. Péter (Megy...i Péter) megbukott: sosem voltam baloldali és sosem szavaztam az MSZP-re. Őt egyébként főképp Gyurcsány buktatta meg

II. Péter (Jákob Péter) megbukott: sosem volt tényező

III. Péter (MZP) megbukott: elkövette azt a hibát, hogy megpróbált őszintén kommunikálni és összetett mondatokat mondani a választóknak, emiatt valóban megbukott, legalábbis országosan

IV. Péter (Magyar Péter) már bukdácsol: valahogy nem látom azt a fene nagy bukdácsolást, a népszerűsége töretlen. De térjünk erre vissza 2026-ban.

jan. 17. 22:28
 117/175 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem igen, a #109-es a szocializmisban valszeg az MSZMP-re szavazott volna, mert akkor az volt a legerősebb párt, ráadásul akkor még a Fradi is erősebb, volt.

(Erről jut eszembe a kommented alapján, már várom a fideszes konteókat, ahol valaki lehozza, hogy "Magyar Péter monogramja és az MSZMP utolsó 2 betűje megegyezik, véletlen lenne ez?")

jan. 17. 22:32
 118/175 anonim ***** válasza:
Szocializmusban*, elnézést
jan. 17. 22:33
 119/175 anonim válasza:
66%
Én tizenéves korom óta baloldali vagyok (mszp/dks) de ha azt fogom látni hogy MP mostmár tényleg el fogja tudni zavari ezt az undorító ártalmas a magyar embereken élősködő hazug érdekfasiszta rendszert, én leszavazok a Tiszára!
jan. 18. 22:58
 120/175 anonim ***** válasza:
67%
Uraim galambbal sakkoztok? Hogy tudnátok meggyőzni egy Fideszest, aki ennyi botrány/korrupció után is azt hiszik jót akar nekik óbán? Itt már csak 90 IQ alá lő a kormány azok közül aki ennél képzetebb csak azért szavaz a Fideszre, mert érdeke fűződik hozzá. Ilyen gagyi propagandáért ennyit kiadni vicc amit tolnak. Felesleges velük vitatkozni, mert ők nem vitaként kezelik, hanem kognitív disszonanciaként.
jan. 19. 05:59
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!