Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Baloldaliak, befogott orral,...

Baloldaliak, befogott orral, de leszavaztok majd a Tiszára?

Figyelt kérdés

jan. 14. 18:19
 121/175 anonim ***** válasza:
0%

* aki ennél képzetebb csak azért szavaz a Fideszre, mert érdeke fűződik hozzá.*

Erről tudsz valami statisztikát felmutatni vagy csak megint ráléptünk a hiedelmek határát!?

Számtalan ismerősöm Fideszes, diplomával, jó munkahellyel, távol a NER-től!

Ezek a dumák amúgy mire jók? Önmagadat akarod erősíteni?

jan. 19. 08:07
 122/175 anonim ***** válasza:
68%
#121 A diploma megléte, és az logikus gondolkodás nem ugyanaz. Nekem is van jó pár szintén diplomás ismerősöm aki nem a legélesebb kés a fiókban. Egyébként milyen értelmi szinten lehet szerinted aki ezt a társadalmi, és gazdasági helyzetet jónak látja? Elárulom totál agymosásban él, és emiatt én nem haragszom rá, mert ugyanolyan magyar, mint én. Csak rossz látni tudod mikor ismerődöd azt bizonygatja, hogy én beszélek zöldségeket az EÜ-ről, és miután bekerül, és kijön megvilágosodik :) csak sajnos valaki nem jön már ki, és őket végtelenül sajnálom. Egy olyan országban élek ahol azzal akar meggyőzni egy Fideszes, hogy dübörög a gazdaság, mert az emberek mennek vásárolni az ALDI-ba, és nem csak vizeszsemlét esznek margarinnal. Ezanagybüdöshelyzet!
jan. 19. 08:17
 123/175 anonim ***** válasza:
0%

Csak megzavart a mondat:

* aki ennél képzetebb csak azért szavaz a Fideszre, mert érdeke fűződik hozzá".

Ki, mit ért képzettebb alatt. Pontosítani kell.

Szomszédom kutató orvos,felesége genetikus. Képzettek és Fidesz szavazok. Mikor kérdem miért? Válasz: munkájukból kifolyólag sok helyen megfordulnak a világban és MO biztonságos és élhető ország.

Szóval ahány élet, annyi nézőpont, annyi véleménybuborék, annyi hiedelem és tévképzet.

Akit rendesen ellátnak az EÜ-ben, annak rendben van az EÜ. Akit nem, az szidja.

Mindenki a saját látószögéból látja a dolgokat.

Ahogy egy 84 éves terapeuta mondta mikor megkérdeztem, hogy ha 1 szóval jellemezné a magyar EÜ-t, akkor az az lenne, hogy kiváló.

Praktizált Kínában és USA-ban. Neki ez a látószöge.

Gondolom ha Svájcban praktizált volna, akkor azt mondta volna, hogy borzalmas.

jan. 19. 08:34
 124/175 anonim ***** válasza:
58%

122#

Az a baj hogy leírod hogy nincs értelme velük vitatkozni aztán nekiállsz velük vitatkozni

Persze, gyakran elkövetjük ezt a hibát, én is néha.

De azt kell látni közben, hogy amit ezek írnak annak fele sem igaz, hiszen azért ismerjük jól, értelmes ember valóban nem fideszes. Tehát ha valaki itt azt állítja hogy ismer értelmes embereket (véletlenül pont ugyanaz a kettő helyi propagandista a pipáik száma alapján) akkor abból kell kiindulni hogy az illető csupán hazudik. Nem elismerni tényként amit állít.

Miért? Mivel mint tudjuk, értelmes ember nem fideszes, csak ha érdeke fűződik hozzá. Azaz az illető fizetett propagandista aki azt hazudozik amit akar. Nehogy már elhigyjük egy szavát is annak aki abból él hogy hazudozik a gykn!

jan. 19. 08:39
 125/175 anonim ***** válasza:
#124 Igazad van belecsúsztam az ellentmondásomba. Mentségemre legyen, hogy nem vitaként írtam csak ténymegállapításként:) Felesleges lenne vitáznom amúgy is mikor valaki objektivitás helyett érzelmek alapján ítélkezik. Amúgy adom amit írtál.
jan. 19. 08:48
 126/175 anonim ***** válasza:
40%

"Felesleges lenne vitáznom amúgy is mikor valaki objektivitás helyett érzelmek alapján ítélkezik."

Nem hinném hogy bármilyen érzelmek lennének benne. Ez számukra nem több mint munka.

Hiszen van annyi értelme hogy értelmes mondatokat irkáljon ide össze, sőt azok mellett tudjon érvelni akik szétlopták az országot. Ez nehéz feladat, ezt csak pénzért lehet csinálni.

Amikor meg végezzük a ránk bízott feladatot, akkor nem szoktunk érzelmek szerint cselekedni, inkább robotikusan. Pénz beszél kutya ugat az ő jelszavuk

jan. 19. 08:56
 127/175 anonim ***** válasza:
0%

123 vagyok

Atya ég Ti miket hordtatok itt össze vissza...

Hol írtam, hogy Fideszes vagyok? Hol írtam, hogy támogatom ezeket az ipari méretű lopásban? Ti normálisak vagytok amúgy?

Olvassátok el újra a 123-s kommentet és értelmezzétek. Az ész megáll komolyan. Sem Fidesz, sem TISZA. Soha és soha. Egyik szektához sem adom az ixemet. Ugyanaz mindkettő. A másik tábor gyűlöletében látja mindkettő a szektája létezésének az okát! Ugyanolyanok vagytok, mint Fideszesek. Okoskodtok közben buták vagytok. Még 1 kommentet sem tudtok értelmezni és ti lennétek a jövő? Egyszerűek vagytok mint a faék. Ha valaki szidja a kormányt, akkor az ellenzéki lehet csak. Ha valaki nem szidja a kormányt, akkor az Fideszes! Jézusom baromarcok! Nincs más nektek csak x, y. Más nem létezik! Ezek vagytok Ti, a szektáitokkal együtt. No dászvidannyá elvtársak. További jó gyűlölködést és a embertársaitok megvetését.

Hajrá Tisza, Hajrá Fidesz :D

jan. 19. 14:57
 128/175 anonim ***** válasza:
41%
#127 Köszönjük! Te nagyon különleges igazi egyéniség. Szép napot neked is.
jan. 19. 15:03
 129/175 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon szívesen máskor is kedves Honfitársam! BÚÉK
jan. 19. 15:18
 130/175 anonim ***** válasza:
74%

Ez igazából nem úgy igaz, hogy aki aki a Fidesz-re szavaz, az alacsony iskolázottsagú, és/vagy vidéki.

Az a baj, hogy olyanon vitatkoztok, ami állítás már ki van fordítva. És nem az eredeti jelentéseben használjátok.

És főleg hiába vitáztok egyénekre lebontva ezekről. Pl. hogy amúgy van Fidesz-es diplomás ismerősötök. Van oké.

Eredetileg... és kimondottan nagy halmazon statisztikailag (tehát nem személyekre lebontva), mérték fel, és tették a következő megállapítást:

Miszerint:

- az alacsonyabb isoklázottságúak,

- vidéken elők,

- szegényebbek között

nagyobb a Fidesz támogatottsága.

És ismétlem, ez nem azt jelenti, hogy aki a Fidesz-re szavaz az aluliskolázott vagy vidéki lenne. És az sem mondja, hogy aki vidéki az alulisoklázott, vagy hogy Fidsz szavazó lenne.

Hanem érteni kellene hogy egy statisztikai felmérésről tett kijelentés mit jelent. És nem kifacsarva vitatkozni olyanról, ami nem is igaz, és senki nem is állította.

jan. 19. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!