Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter interjút adott a...

Magyar Péter interjút adott a Reutersnek, ahol elmondta hogy pragmatikus viszonyra törekedne Oroszországgal és Kínával. Szóval mivel jobb MP ha ő is diktátorokkal barátkozna?

Figyelt kérdés

Magyar Péter miért vágyakozik arra hogy keleti diktátorokhoz dörgölőzzön?

Ha Orbánnál baj akkor Magyar Péter esetében is probléma nemde?

[link]

[link]

jan. 11. 23:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
51%
Tehát, egy újabb 2010-et akartok egy olyan országban, ahol semmiféle győzelmet sem sikerült még politikailag elérni másnak, mint 0rbán?
jan. 12. 07:55
 32/71 tgt ***** válasza:
66%
A mai ellenzékkel nem lehet leváltani a kormányt, mert hiteltelenek, lusták, és ők is a rendszer fenntartói. Ezért utasítja el Magyar őket ugyanúgy, mint a kormányt. A népszerűsége pedig azt mutatja, hogy ez a helyes út.
jan. 12. 08:02
 33/71 anonim ***** válasza:
36%
Magyar Péter modelljével, meg nem lehet rendszerváltást csinálni, mert ugyanazt igéri, mint 2010-ben.
jan. 12. 08:05
 34/71 anonim ***** válasza:
#21: nem teljesen értem, mire szeretnél kilyukadni, de azt nem veszed észre, hogy nem tudja a Tisza párt 2010-ben reprodukálni a Fideszt. Magyar Péternek igenis muszáj lesz konszenzusokat foganasítani: ugyanis míg 2010-ben a Fideszt Orbán már végérvényesen a maga képére formálta, aminek ő a megkérdőjelezhetezlen vezetője, Magyar Péternek rengeteg munka lesz az elkövetkező egy évben felépíteni egy valós pártot. Nem lesz hosszú életű a párt, ha csak igen-embereket keres, de nem is volt ez eddig.
jan. 12. 08:07
 35/71 tgt ***** válasza:
28%
Magyar Péter pártja a legtöbb közvéleménykutató szerint népszerübb, mint a Fidesz. 2010 óta melyik ellenzéki párt tudta ezt elérni?
jan. 12. 08:09
 36/71 anonim ***** válasza:
51%

34, én arra szeretnék kilyukadni, hogy az a modell, amit Magyar Péter jelenleg igér, egy újabb 2010-et eredményezhet. Ellentétben a varsói gyorssal, ami nem a magyar péteri modell, működőképes.

Amire én kilyukadni szeretnék az a magyar péteri modell hosszútáva, ami ugyanazt eredményezné, mint ma van. Egy fékek és ellensúlyok nélküli rendszert, még a varsói gyorsban, ezek a garanciák megvannak.

Én arra szeretnék kilyukadni, hogy a varsói gyors bizonyitottan működik, még az az igéret, ami egy újabb 2010-et igér, bizonyitottan nem működik, sem Magyarországon, sem Szlovákiában, sem Lengyelországban.

Ez az, amire én kilyukadni szeretnék. Felhivni a figyelmet, hogy az a modell, amit Magyar Péter igér, ugyanaz, mint 2010-ben volt.

jan. 12. 08:10
 37/71 anonim ***** válasza:
35, mi köze van a közvéleménykutatásoknak a parlamenti választásokhoz és a politikus álltal igért modellhez?
jan. 12. 08:10
 38/71 anonim ***** válasza:
34%
35, elhiszem, hogy direkt nem akarod megérteni amit irok, elhiszem, hogy direkt nem szimpatikus, amit irok, de ettől, az a modell, amit Magyar Péter a jelenleg ismert információk alapján igér, az egy újabb 2010-et eredményezne, miközben van gyakorlati, működőképes példa arra, hogy lehet, egy 0rbáni rendszert ténylegesen leváltani és még mielőtt ezt megkérded, hogy mire gondolok, Donald Tuskra gondolok, Lengyelországra gondolok és a varsói gyorsra gondolok.
jan. 12. 08:12
 39/71 anonim ***** válasza:
91%

#36: a probléma, fék és súly (vagy inkább ballaszt) van bőven az eddigi ellenzékben. Gyurcsánynak hívják. 2022-ben fogat összeszorítva szavaztam erre a masszára, ahol már minden párt elveszítette a saját arcát. Még egyszer nem szeretném.

Szép lenne koalíciós kormány, de a jelenlegi pártok lejáratták magukat. Másrészt én nem hiszem, hogy Magyar Péter teljesen kizárná bármilyen koalíció lehetőségét, de taktikai okokból nyilván nem kezd el nyíltan fantáziálni erről.

jan. 12. 08:14
 40/71 tgt ***** válasza:
36-os: a fékek és ellensúlyok rendszere nem azon múlik, hogy Magyar Péter összefog-e mással vagy sem. A kettőnek semmi köze egymáshoz.
jan. 12. 08:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!