Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter interjút adott a...

Magyar Péter interjút adott a Reutersnek, ahol elmondta hogy pragmatikus viszonyra törekedne Oroszországgal és Kínával. Szóval mivel jobb MP ha ő is diktátorokkal barátkozna?

Figyelt kérdés

Magyar Péter miért vágyakozik arra hogy keleti diktátorokhoz dörgölőzzön?

Ha Orbánnál baj akkor Magyar Péter esetében is probléma nemde?

[link]

[link]

jan. 11. 23:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
100%

Külföldön élőként és külföldön élőkkel beszélgetve és olvasgatva külföldön élők véleményeit egyre inkább szakad még tovább az ország.

Nagyon sokan vagyunk, akiknek nem szimpatikus Magyar Péter, az, ahogy kivált a NER-ből és az, ahogy az ország egy része vakon mellé állt, bármiféle önkritika nélkül.

Én és tudom, hogy vagyunk egy páran, akik ezt látják, úgy gondolom, hogy semmivel nem másabb az a modell, amit ő vagy a támogatói prognoztizálnak.

Ugyanaz a kommunikáció, mint 0rbánnál, aki nincs velünk az ellenünk van.

Itt is olvasom nem egyszer, hogy mindenkit leugatnak, aki egy csepp kritikát is megmer fogalmazni ellene, miközben ő is egy politikus és milliónyi ellentmondása van, csak az elmúlt közel 1 évből.

Semmivel sem kinál többet az a világ, ahol ugyanúgy nincs konszenzus, ugyanúgy 1 ember vagy politikai tömb akarata érvényesül, mint a mai rendszerben. Nincs benne fék vagy ellensúly lehetősége, nincs politikai korrekció igérete, nincs, még csak kilátásban sem valamiféle koaliciós lehetőség más ellenzéki formációkkal.

Ugyanabba a hibába esik az ország, mint 2010-ben és nem értem, miért.

jan. 12. 06:05
 12/71 anonim ***** válasza:
50%

Azt kell nézni mi előnyös az országnak.

Amúgy meg mindegyik mentális beteg, csak eljátszák, hogy érdekli az ország őket. Aki elhiszi, az meg megérdemli.

jan. 12. 06:10
 13/71 anonim ***** válasza:
28%

Még mielőtt, ha lenne lehetőségem lepontozni saját magam, már lepontoztam volna milliószor, úgyhogy, tégy egy szivességet és pontozz már le, ha idáig jutottál...

Viszont, ha itt maradtál, akkor én javasolnék valamit az országnak, ami lehet, hogy előnyös lenne számára. Meg kellene nézni, hogy a lengyeleknél, hogy jött el a varsói gyors és, hogy sikerült Tuskéknak leváltani az ottani 0rbánt.

Egy ugyanolyan rendszer igéretével? Nem!

Egy sok szinű, széles, koalicióval, amibe mindenkit bevettek, aki kicsit is PiS ellenes volt. Szétesett a kormányuk? Nem! Viszont működik.

Lehet, érdemesebb lenne ebben gondolkodni, mint egy tök ugyannolyan rendszerben, ami ma van, csak más kapitánnyal.

jan. 12. 06:13
 14/71 tgt ***** válasza:
53%
13-as: nincs másik kapitány. Az ellenzék nem tudott kitermelni másik vezetőt és 2010 óta mindig alulmaradt, akár külön indult, akár összefogott. Magyar Péter az első, aki az embereket meg tudja szólítani. Lehet finnyáskodni, de vagy ő, vagy a Fidesz.
jan. 12. 06:34
 15/71 anonim ***** válasza:
73%

14, pontosan erről beszélek, vagy velünk vagy, vagy ellenünk.

Volt másik kapitány. Konszenzusos előválasztáson választott vezető volt.

és, mégegyszer ajánlom a varsói gyorst, igy, nem fog menni.

jan. 12. 06:41
 16/71 anonim ***** válasza:
61%

A magyar nem kormánypárti tömörülés 3 éve, egy előválasztáson egyértelműen Márky-Zay Pétert választotta magának, mint miniszterelnök jelölt.

Ha, Márky-Zay Péter nem volt alkalmas miniszterelnöknek, miért választotta meg akkor ugyanazon ellenzéki tömörülés, aki ma Magyar Pétert támogatja? Ha akkor rosszul döntöttek ezek az emberek, mi a garancia arra, hogy ma jól fognak dönteni?

jan. 12. 06:44
 17/71 tgt ***** válasza:
55%
Senki nem mondja, hogy Marki-Zay ne lett volna alkalmas miniszterelnöknek. Csak hát alulmaradt a választáson. Jelenleg csak Magyar Péter tud annyi embert maga mögé allítani, hogy leváltsa a Fideszt. Ez a realitás.
jan. 12. 06:50
 18/71 anonim ***** válasza:
61%
Pont annyira realitás jelenleg, mint MZP volt 3 éve az előválasztás után, csak ő akart és tudott konszenzusban gondolkodni, a magyari modellben ez nincs benne, pont ugyanolyan rendszer kinál, mint 0rbán, csak kapitánycserével.
jan. 12. 06:57
 19/71 tgt ***** válasza:
55%
Lehet, hogy MZP-nek pont a konszenzuskeresés lett a veszte. Az emberek egy része ugyanúgy elutasítja az ellustult ellenzéket, mint a korrupt kormányt. Magyar egy harmadik utat kínál.
jan. 12. 07:13
 20/71 anonim ***** válasza:
33%

Megnéztem az interjúit, megnéztem azt, hogy mit mond, a maggari harmadik út, jelen állás szerint egy 2010 újratöltve. Még, a varsói gyors, bebizonyitotta azt, hogy működőképes.

Nekem nem szimpatikus, kicsit sem Magyar Péter, de a személyén túl hajlandó lennék támogatni, ha konszenzusban, koalicióban gondolkodna. Azt a modellt, amit ő kinál, na én azt nem tudom támogatni és teljesen mindegy, hogy mit gondolok Magyar Péterről, mint személyről, mert a modellje nem szimpatikus és azt látom, hogy az ország ugyanabba a hibába fog vele beleesni, mint 0rbánnal 2010-ben.

Az EU ügyészség ugyanis nem garancia. Az csak az EUs támogatások, EUs jogszzabályok szerinti elosztását garantálná, de nem állitaná vissza a magyar jogállamot. Attól, a média, az ÁSZ, az ÁVH akár maradhatna is úgy, ahogy ma van, az EU ügyészség nem tudna mit tenni ellene.

Egy koalició igen.

jan. 12. 07:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!