Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz miért engedi szabadon...

A Fidesz miért engedi szabadon a bűnözőket?

Figyelt kérdés

tegnap 20:47
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
30: le tudnád újra írni? Mert valaki kitöröltette. És akkor megnézhetem. De szólok, hogy a kéretlen, piaci stílusú kibickedés trollkodás gyanús. Tudnál rajta változtatni?
tegnap 22:38
 32/42 anonim ***** válasza:
#31. Én nem látok törölt kommentet, minden, amit én írtam eddig, az most is ott van. Onnan tudod, hogy melyiket írtam én, hogy én kezdem mindig így a valakinek szánt válaszomat: #válaszsorszám.
tegnap 22:44
 33/42 A kérdező kommentje:

#25: Na igen, ez mondjuk már valóban valós probléma lehet.

Kunhalmit viszont ne bántsuk, ő legalább szóraztató 😂

tegnap 22:44
 34/42 anonim ***** válasza:
32: ezért jobb, ha az oldal formátumának adekvátabb formában írod meg a válaszod a kérdésre. Össze tudnád foglalni az ömlengésed frappánsan trágárság nélkül? Mert így nem üti meg a mércét, sajnos.
tegnap 22:48
 35/42 anonim ***** válasza:
#34. Nem cimbi, sajnos nagyon feltűnő, hogy te csak kibúvót keresel és szeretnél elmenekülni a vita elől, mert ilyen hamar elfogytak az érveid. Az én gondolataim továbbra is ott állnak a 23. válaszban, nem törölte azt senki, ahogy az előbb próbáltad hazudni. Ha gondolod, nyugodtan ízlelgesd! Ez idő alatt már jópárszor megtehetted volna, de te csak hátrálsz, hiszen elfogytak az érveid. Ne fogd rám, erről nem én tehetek, ez nem az én problémám. Már az sem tudod eldönteni, hogy most akkor trágár voltam és nagyon megsértődtél rajta, vagy pedig TL;DR. :)
tegnap 22:56
 36/42 anonim ***** válasza:
36%
35: látom minden kérdésnél provokálsz most a kategóriában. Asszonyt is elvered még ma?
tegnap 22:58
 37/42 anonim ***** válasza:
#36. Tehát továbbra sem tudsz válaszolni, az első neked címzett válaszom padlóra küldött. Hiába próbálsz terelni, ez sajnos látszik. Pedig előtte milyen vagányan jöttél a Btk.-val. Csak így, lazán. Ott a Btk. :)))
tegnap 23:02
 38/42 anonim ***** válasza:
29%
Rangon aluli számomra ilyen alakkal folytatni, többször megpróbáltam segíteni neked. Amúgy is kérdést tettem fel eredetileg és nem neked. Képzelődj bátran tovább a nyomorodban, troll.
tegnap 23:07
 39/42 anonim ***** válasza:

"azt ugye érted, hogy jövőbeli dolgokra kérsz bizonyítékot?"

Azt akarod mondani, hogy egy jós vagy, aki előre megérezte hogy majd a jövőben fognak bűncselekményt elkövetni az említett politikusok?

tegnap 23:11
 40/42 anonim ***** válasza:
29%
39: tehát még egyszer neked is, mert látom tényleg nehezen megy: én kérdést tettem fel.
tegnap 23:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!