Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz miért engedi szabadon...

A Fidesz miért engedi szabadon a bűnözőket?

Figyelt kérdés

tegnap 20:47
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
27%
19: mi alapján állítod, hogy tisztában vagy? Nem úgy tűnik a kérdeseidből.
tegnap 22:05
 22/42 A kérdező kommentje:

#20: "Nyilván az életben nem lesz ilyen, mert onnantól kezdve az ilyen kormányzópárt is tudja, hogy ellene is ugyanígy fel lehet lépni, amint ellenzékbe kerül."

Ez a baj az itthoni mentalitással, mert ezt alapnak veszik az emberek és tulajdonképpen elfogadják. Az már fel sem merül, hogy ez nem normális, emiatt pedig igény sincs rá, hogy ne így legyen.

Más országokban valahogy meg tudják ezt oldani, nem egy politikust küldtek már börtönbe. Nálunk ez meg mintha tabu lenne.

Egyébként ha abból indulunk ki, hogy a Tiszában politikailag újoncok lesznek elsősorban, akik feltételezhetően elkötelezett rendszerellenesek, akkor nem hinném, hogy az fogja őket vezérelni, hogy azért ne lehessen felelősségre vonni a jelenlegi politikusokat, mert ha majd nekik is bűnözni találna kedvük, akkor őket is felelősségre vonják.

tegnap 22:12
 23/42 anonim ***** válasza:
65%
#21. Nem én vagyok a vitapartnered, de tényleg elmész már a p.csába ezzel. Bedobod ezt a nyomorék, szellemi fogyatékos "érvelést", hogy ott a Btk., úgy képzeled, hogy a vitapartnered még sosem hallott róla? :DD Aztán ha vissza van kérdezve, hogy mégis mire alapozod az álláspontod, akkor meg hebegsz-habogsz, mutogatsz és visszakérdezel...hát nem, kisbarátom. Nem a vitapartnerednél pattog a labda, ha az a határozott álláspontod, hogy a bíróságnak a Btk. alapján el kell ítélnie a fideszes politikusokat, akkor a bizonyítás terhe bizony nálad van, hogy ezt mégis mi az apád f.szából vezetted le, mert amíg ez nem megy, addig bizony te vagy a dilettáns. És nem a vitapartnerednek kell bizonygatni, hogy szerinted ez miért NEM vezethető le a Btk.-ból, a "nemlegességet" nem kell bizonygatni. Tudod, a bíróságon sem úgy működik, hogy a vádlott hozzon fel pár jogszabályi hivatkozást, ami alapján szerinte ő nem bűnös, mert különben automatikusan bűnös éa a vád hátra is dőlhet, mert nincs semmi dolga. :DD Ha egy minimális jogérzéked is lenne, ezt nem kéne magyarázni, dehát nyilván tiszaszektás vagy ennyi ésszel.
tegnap 22:13
 24/42 anonim ***** válasza:
27%
23: tldr :D
tegnap 22:16
 25/42 anonim ***** válasza:
#22. Nem, egyébként ha őszintén belegondolok, akkor mégcsak nem is a téma "tabu" voltáról van szó, hanem arról, hogy elég ügyesek szoktak lenni a tapasztalt, profi politikusok és kitanulják, hogyan kell lopni. Tehát valószínűleg nem is azért ússzák meg végül, mert nem akar velük senki sem kezdeni valamit, hanem mert ők nyilván nem úgy fognak lopni, hogy kint van valahol az asztalon egy halom cash, belemarkolnak és elszaladnak (jó, pl. a Kunhalmi az lehet, hogy így tudna csak lopni is, de ő kecihülye). Közel biztos vagyok benne, hogy a nyomozások elég nagy hányada végül eredménytelenül zárul(na) le.
tegnap 22:17
 26/42 anonim ***** válasza:
24%

"mi alapján állítod, hogy tisztában vagy? Nem úgy tűnik a kérdeseidből."

Te állítottál valamit, én arra kérdeztem rá. Ezek szerint semmivel sem tudod alátámasztani?

tegnap 22:18
 27/42 anonim ***** válasza:
#24. Sok a betű? Akkor a Btk.-t már nem is javaslom. :D (Persze mindjárt gondoltam, hogy azt sem olvastad, csak ezt a három betűt tudod belőle. :DDD).
tegnap 22:19
 28/42 anonim ***** válasza:
19%
26: azt ugye érted, hogy jövőbeli dolgokra kérsz bizonyítékot? Sajnos, nem tudok neked segíteni ebben. A valóságban sem tűnsz kompetensnek, nem hogy bonyolultabb dolgokban.
tegnap 22:22
 29/42 anonim ***** válasza:
27: tudom, hogy a piacon érzed magad, de nem ott vagy. A kulturálatlanságod miatt sem számít a véleményed.
tegnap 22:25
 30/42 anonim ***** válasza:
88%

#28. Nem bizonyítékot kér. Azt kérdezi, hogy mire mutatnál rá, ami alapján perbe fogod a szerinted bűnözőket...az finoman szólva is kevés, hogy Btk.

#29. Persze, ez jogos...nyilván én sem a téged gúnyoló stílusom miatt gondolom, hogy megfontolandó, amit írtam, hanem azért, mert ellentétben veled, nekem voltak érveim. Amit szerintem amúgy el is olvastál, csak hát köpni-nyelni nem tudtál rá, azért hazudtad, hogy TL;DR. :))

tegnap 22:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!