#20: "Nyilván az életben nem lesz ilyen, mert onnantól kezdve az ilyen kormányzópárt is tudja, hogy ellene is ugyanígy fel lehet lépni, amint ellenzékbe kerül."
Ez a baj az itthoni mentalitással, mert ezt alapnak veszik az emberek és tulajdonképpen elfogadják. Az már fel sem merül, hogy ez nem normális, emiatt pedig igény sincs rá, hogy ne így legyen.
Más országokban valahogy meg tudják ezt oldani, nem egy politikust küldtek már börtönbe. Nálunk ez meg mintha tabu lenne.
Egyébként ha abból indulunk ki, hogy a Tiszában politikailag újoncok lesznek elsősorban, akik feltételezhetően elkötelezett rendszerellenesek, akkor nem hinném, hogy az fogja őket vezérelni, hogy azért ne lehessen felelősségre vonni a jelenlegi politikusokat, mert ha majd nekik is bűnözni találna kedvük, akkor őket is felelősségre vonják.
"mi alapján állítod, hogy tisztában vagy? Nem úgy tűnik a kérdeseidből."
Te állítottál valamit, én arra kérdeztem rá. Ezek szerint semmivel sem tudod alátámasztani?
#28. Nem bizonyítékot kér. Azt kérdezi, hogy mire mutatnál rá, ami alapján perbe fogod a szerinted bűnözőket...az finoman szólva is kevés, hogy Btk.
#29. Persze, ez jogos...nyilván én sem a téged gúnyoló stílusom miatt gondolom, hogy megfontolandó, amit írtam, hanem azért, mert ellentétben veled, nekem voltak érveim. Amit szerintem amúgy el is olvastál, csak hát köpni-nyelni nem tudtál rá, azért hazudtad, hogy TL;DR. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!