A jobberek szerint a balosok állandóan a bűnözőket védik, de a Rózsa Sándort aki tényleg egy bűnöző volt viszont istenítik, hogy is van ez?
A betyárok iránti romantika régi dolog, és politikai oldalaktól független.
a Honvédelmi Bizottmány 1848. október 13-án amnesztiában részesítette Rózsa Sándort, aki 150 felfegyverezett lovassal szabadcsapatot alakíthatott.
"Mi az, hogy ti szoktatok? Soha nem hordtam még olyan pólót, de inkább a kérdésre válaszolj."
Ezt hívják kettős mércének kérdező.
TE kiírsz egy olyan általánosító kérdést ami totál nem igaz a "jobberek" többségére, de tényként kezeled, hogy a "jobberek" ilyenek, aztán besértődsz mert visszakapod.
Soha életemben nem éltettem Rózsa Sándort. Ráadásul ő egy történelemből ismert személy csak számunkra, a távoli múltból amikor teljesen másképp éltek az emberek. Che Guevara viszont konkrétan egy kommunista tömeggyilkos volt, egy szadista állat. Jogos az 1-es megjegyzése, hogy a "balosok" között meg divat ilyen pólót hordani.
Akkor fordítsuk le a kérdésedet magyarra! Találkoztál valakivel aki éltette Rózsa Sándort, találkoztál MÁS valakivel, aki éltette az oroszokat és láttál már olyan embert aki éltette az észak-koreaiakat. Aztán összeraktak és ráragasztottad minden "jobbos" emberre, mintha mind ezt tennék állandóan.
A kérdésedre a válasz: az általad látott személyek egyedek, kérdezd meg tőlük mit miért tettek. Ne általánosíts mindenkire, mert nem igaz.
"Mi az, hogy ti szoktatok? Soha nem hordtam még olyan pólót, de inkább a kérdésre válaszolj. Ez is szokásos jobber tempó elkerülni a kérdéseket és balosozni még egyet."
Ne hisztizz lúzer!
A ballerek kommunisták. Azért pózolnak sarlókalapácsos, meg egy tömeggyilkos ábrázatával. (Gyengébbek kedvéért Che Guevaráéval.)
Bár azt is el tudom képzelni, hogy ostobábbja azt sem tudja ki volt az, csak követi a többi debilt! 😀
#8 Jaja, micsoda tömeggyilkos volt ez a Che Guevara, kinyìrta az USA által odaültetett fasiszta kormány vezetőit. Szörnyű. :)
A La Cabana börtönt felügyelte pár évig, ahol kivégeztek néhány elítélt katonai vezetőt akik a Batista rezsim nevében terrorizálták előtte egy évtizedig a népet. És miért? Hogy az amerikai United Fruit Corporation a lehető legnagyobb haszonnal üzemelhessen Kubában. De a jobberek szerint ezek ártatlan báránykák voltak. A kubaiak pedig rosszakbés gonoszak voltak amiért nem tetszett nekik hogy az USA gyarmataként nyomorban kell élniük. :)
Jobberkék nem szeretnek olvasni. Így sajna a történelem kapcsán is jó magy arccal mondanak jó sok sületlenséget. :)
Lám-lám, sikerült kicsalni a komcsit! 😁
Apropó, majd ha lesz időm ránézek egy picit a "jóléti" Kubára, milyen virágzó gazdaságot építtek fel a kommancsok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!