Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobberek szerint a balosok...

A jobberek szerint a balosok állandóan a bűnözőket védik, de a Rózsa Sándort aki tényleg egy bűnöző volt viszont istenítik, hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Gyakran nem értem a jobberek logikáját, mert rengeteg ellentmondásuk van, mint pl az EU komcsizása, de inkább az Oroszország, Észak Korea mellett állnak ami no komment. Viszont állandóan azt hallani tölük, hogy a balosok védik bűnözőket, mondják ezt olyanok akik Rózsa Sándoros pólóban flangálnak és a meccsre olyan molinót tartanak a kezükben ahol az ő képe van. Ki érti ezt?
ma 07:37
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
De még "csegevarás" pólóban nem feszengtek mint ti szoktatok néha.
ma 07:45
 2/10 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy ti szoktatok? Soha nem hordtam még olyan pólót, de inkább a kérdésre válaszolj. Ez is szokásos jobber tempó elkerülni a kérdéseket és balosozni még egyet.
ma 07:57
 3/10 anonim ***** válasza:
77%

A betyárok iránti romantika régi dolog, és politikai oldalaktól független.

a Honvédelmi Bizottmány 1848. október 13-án amnesztiában részesítette Rózsa Sándort, aki 150 felfegyverezett lovassal szabadcsapatot alakíthatott.

ma 08:01
 4/10 anonim ***** válasza:
59%

"Mi az, hogy ti szoktatok? Soha nem hordtam még olyan pólót, de inkább a kérdésre válaszolj."

Ezt hívják kettős mércének kérdező.

TE kiírsz egy olyan általánosító kérdést ami totál nem igaz a "jobberek" többségére, de tényként kezeled, hogy a "jobberek" ilyenek, aztán besértődsz mert visszakapod.

Soha életemben nem éltettem Rózsa Sándort. Ráadásul ő egy történelemből ismert személy csak számunkra, a távoli múltból amikor teljesen másképp éltek az emberek. Che Guevara viszont konkrétan egy kommunista tömeggyilkos volt, egy szadista állat. Jogos az 1-es megjegyzése, hogy a "balosok" között meg divat ilyen pólót hordani.

Akkor fordítsuk le a kérdésedet magyarra! Találkoztál valakivel aki éltette Rózsa Sándort, találkoztál MÁS valakivel, aki éltette az oroszokat és láttál már olyan embert aki éltette az észak-koreaiakat. Aztán összeraktak és ráragasztottad minden "jobbos" emberre, mintha mind ezt tennék állandóan.

A kérdésedre a válasz: az általad látott személyek egyedek, kérdezd meg tőlük mit miért tettek. Ne általánosíts mindenkire, mert nem igaz.

ma 08:16
 5/10 anonim ***** válasza:
36%

"Mi az, hogy ti szoktatok? Soha nem hordtam még olyan pólót, de inkább a kérdésre válaszolj. Ez is szokásos jobber tempó elkerülni a kérdéseket és balosozni még egyet."

Ne hisztizz lúzer!

ma 08:19
 6/10 anonim ***** válasza:
45%
A képmutató turbómagyarok a Horthyt is valami példaképnek tartják…
ma 08:20
 7/10 anonim ***** válasza:

A jobberek rongyemberek.

Ennyi.

ma 08:45
 8/10 anonim ***** válasza:
42%

A ballerek kommunisták. Azért pózolnak sarlókalapácsos, meg egy tömeggyilkos ábrázatával. (Gyengébbek kedvéért Che Guevaráéval.)

Bár azt is el tudom képzelni, hogy ostobábbja azt sem tudja ki volt az, csak követi a többi debilt! 😀

ma 09:00
 9/10 anonim ***** válasza:

#8 Jaja, micsoda tömeggyilkos volt ez a Che Guevara, kinyìrta az USA által odaültetett fasiszta kormány vezetőit. Szörnyű. :)

A La Cabana börtönt felügyelte pár évig, ahol kivégeztek néhány elítélt katonai vezetőt akik a Batista rezsim nevében terrorizálták előtte egy évtizedig a népet. És miért? Hogy az amerikai United Fruit Corporation a lehető legnagyobb haszonnal üzemelhessen Kubában. De a jobberek szerint ezek ártatlan báránykák voltak. A kubaiak pedig rosszakbés gonoszak voltak amiért nem tetszett nekik hogy az USA gyarmataként nyomorban kell élniük. :)

Jobberkék nem szeretnek olvasni. Így sajna a történelem kapcsán is jó magy arccal mondanak jó sok sületlenséget. :)

ma 09:06
 10/10 anonim ***** válasza:

Lám-lám, sikerült kicsalni a komcsit! 😁

Apropó, majd ha lesz időm ránézek egy picit a "jóléti" Kubára, milyen virágzó gazdaságot építtek fel a kommancsok.

ma 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!