Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Férfiakat akiknek nincs...

Az Férfiakat akiknek nincs barátnőjük mért zaklatják állandóan?

Figyelt kérdés
Most régen melegnek csúfolták most már incel akinek van párja miért érez erős késztetést arra hogy, azt zaklassa akinek nincs magát akarja igazolni?

#barátnő #incel #Férfinak nincs barátnője
tegnapelőtt 08:24
 1/10 A kérdező kommentje:
A nőknél meg az szokott lenni miért nincs gyereke mi ez társadalmi nyomás amit Férfi,Nőre helyeznek állandóan?Miért nem lehet csak békén hagyni az emberek magán életét?Miért találnak ki újabb szavakat családosok meg társadalom hogy, zaklassa azokat akik nem felelnek meg az elvárásaiknak
tegnapelőtt 08:26
 2/10 A kérdező kommentje:
Nőknél most Duro Dóra ragaszt le minden plakátot negatív szülési élményekről nem volt elég macskás néni becézés most már politikusok zaklatják az embereket ha nem felel meg társadalmi elvárásoknak?
tegnapelőtt 08:29
 3/10 A kérdező kommentje:
Arra vagyok kíváncsi mikor lesz ennek vége minek fektetnek ennyi erőt és energiát ebbe? Nekem mindig az jön le ezekből hogy, ezek az emberek nagyon boldogtalanok és rám vetítik ki frusztrációjukat minek reklámozzák magukat ha jó az életük nem értem ?
tegnapelőtt 08:32
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
Te miért zaklatod az embereket ezzel?
tegnapelőtt 08:50
 5/10 anonim ***** válasza:
54%
Amiért a melegeket is. Merő rosszindulatból. Sok a sz.réletű lelki nyomorék.
tegnapelőtt 08:57
 6/10 anonim ***** válasza:
29%
Ki zaklatja őket?
tegnapelőtt 09:07
 7/10 A kérdező kommentje:
6 Az zaklatja akinek van barátnője meg családja meg társadalom min ha valami önigazolást keresnének olyan helyen ami nem vevő rájuk. Ennek mi értelme ?
tegnapelőtt 09:29
 8/10 anonim válasza:
49%

Ne keressél ebbe logikát kérdező.

Ilyen ez a világ most. Én munkahelyemen is kérdezgetik hogy szexeltél e már meg van e csajod mintha közük lenne hozzá. Vicc.

tegnap 13:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Igazából kB mindég,, hogy mit csinálsz. Ha nincs párod, akkor miért nincs, ha van, akkor miért ilyen, vagy mikor házasodtok össze, ha megvolt az esküvő, mikor jön a gyerek, ha van 1, akkor mikor jön a kistesó, utána az van, hogy a kettő az kevés, legyen még, ha három van, akkor meg csak a pénzért vállaltatok ennyit. Ha meg nem is akartok gyereket, akkor is kapjátok be.
ma 09:40
 10/10 anonim ***** válasza:
74%
Mert kilógsz a többség rothadó társadalmából.
ma 16:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!