Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miben hazudott eddig magyar...

Miben hazudott eddig magyar Péter?

Figyelt kérdés
ma 10:11
 1/6 anonim ***** válasza:
34%
Konkrétan miben hazudott volna?
ma 10:14
 2/6 anonim ***** válasza:
46%
Megmondom őszintén, nem tudom.
ma 10:21
 3/6 anonim ***** válasza:
28%
Mindenben, amit az elmúlt egy évben mondott.
ma 10:37
 4/6 anonim ***** válasza:
38%
Ha hazudott is valamiben valószínűleg nem volt jelentős dolog mert nem emlékszem ilyenre.
ma 10:59
 5/6 anonim ***** válasza:
76%

Ami kútfőből, keresés nélkül megy, és, ami, csak a politikusi pályáját illeti -engem a magánélete érdekel a legkevésbé-:

-nem akar politikai pályára lépni

-TÖBB bizonyitéka van a rendszer ellen, amit bemutatni szándékozik és utána, Rogánéknak nem marad más választása, mint elrepülni -egy darabot mutatott be, abból sem lett semmi-

-Nem indit jelölteket Budapesten, nem ül be a közgyűlésbe

-Nem megy ki az EP-be

-a Partizán 1 éves évfordulóján tervezi bemutatni a szakpolitikusait és programját.

ma 11:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Abban tény és való, hogy azt mondta, nem lesz EU-s képviselő, de mégis megjelent Belgiumban, ezt leszámítva sok mindenben igazat mondott a kormányt illetően.

Hogy beteljesíti ígéreteit, ha kormányra kerülne, az már más kérdés.

És ezt úgy mondom, se Fideszes nem vagyok, se nem Tisza szimpatizáns, mivel eddig értelmes programot nem hallottam tőle.

Magyarán szólva nem támogatom Magyar Pétert, védeni sem szeretném.

Oké, hogy neki is vannak botrányai, de a Fidesz mindig rajta lovagol hónapok óta, a kormány pedig fényezi magát.

ma 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!