Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz miért engedi szabadon...

A Fidesz miért engedi szabadon a bűnözőket?

Figyelt kérdés

tegnap 20:47
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
43%
#9. Így igaz, a Fidesz nem szabadon engedte az embercsempészeket, hanem kitoloncolta az országból és megfenyegette őket, hogy ha még egyszer itt találja őket, sokkal súlyosabb büntetést kell letölteniük, mint eredetileg kellett volna. Húztak is el az országból. Ez azért finoman szólva sem azt jelenti, amit te írsz, de csak a szoki: nem a helyzetértékelés a célod, hanem az igazság hajlítása az álláspontodhoz, aminek következtében minél hatékonyabban lehessen szidni a kormányt. A te dolgod, én csak jelzem, hogy az előző 1000 alkalommal sem jött be és most sem fog, mert ezúttal sem a kormányt sikerül gyengítenetek, hanem önmagatokat teszitek egyre hiteltelenebbé (ha ugyan még van lejjebb). A kormány és az ország nagy szerencséje, hogy soha nem tanultok semmiből. Így tovább, tiszekta!
tegnap 21:43
 12/42 anonim ***** válasza:
10: a bíróságok btk alapján.
tegnap 21:45
 13/42 anonim ***** válasza:
24%

" a bíróságok btk alapján."

Konkrétabban?

tegnap 21:48
 14/42 anonim ***** válasza:
48%
#12. Hát ők és az alapján biztosan nem. Nincs ugyanis a Btk.-ban olyan, hogy a bíróság politikusok bemondására más politikusokat börtönbe kell, hogy küldjön. De úgy látszik, ti nem jogállamot akartok, azt mindig csak úgy mondjátok. :DDD
tegnap 21:49
 15/42 A kérdező kommentje:

#11: Nem toloncolta ki őket, hanem kiutasította. Amit vagy betartottak, vagy nem.

De én azt sem szeretném, ha külföldön szabadon szervezhetnék a további bűncselekményeiket, nyugodtabb lennék, ha börtönben lennének.

A célom nem a kormány szidása, egész egyszerűen csak nem értek egyet ezzel a döntéssel és nem érzem, hogy a kormány meghallaná ezeket a hangokat.

tegnap 21:49
 16/42 anonim ***** válasza:

#15. "Nem toloncolta ki őket, hanem kiutasította."

Pardon, ezt tényleg elírtam.

"Amit vagy betartottak, vagy nem."

Ez az ő kockázatuk.

"De én azt sem szeretném, ha külföldön szabadon szervezhetnék a további bűncselekményeiket, nyugodtabb lennék, ha börtönben lennének."

Ez így nagyon cuki és nemes, de ezt a terhet sajnos nem viselhetjük egész Európa helyett...pláne úgy nem, hogy a helyzet előidézéséhez (amihez ezeknek a bűnözőknek is kapcsolódik a tevékenysége) nekünk semmi közünk, sőt.

"A célom nem a kormány szidása, egész egyszerűen csak nem értek egyet ezzel a döntéssel és nem érzem, hogy a kormány meghallaná ezeket a hangokat."

Ez korrekt. Szerintem meghallja, csak nem meglepő módon nem azt gondolja a világról, mint amit az ellenzék. Zsúfoltak a börtönök, én is tökre egyetértek azzal, hogy csökkentsünk a kihasználtságon, ha tudunk. Ezek az emberek meg húzzanak innen mielőbb Európából!

tegnap 21:53
 17/42 A kérdező kommentje:
#14: Te se játszd a hülyét, nyilván nem az lenne a vád, hogy fideszes politikusok, hanem az esetleges bűncselekmények, amelyeket elkövettek. Erre vagy lesz bizonyíték, vagy nem, majd meglátjuk. Ha a Tisza kormányon lesz, mindenesetre több rálátásuk lehet ezekre az ügyletekre, ilyen szempontból nem irreális erre alapozni. Nagy dolgokra azért nem számítok ezen a téren.
tegnap 21:54
 18/42 anonim ***** válasza:
13: ha tisztába szeretnél kerülni az eljárás menetével,tedd meg minél előbb, az segíteni fog.
tegnap 21:56
 19/42 anonim ***** válasza:

"ha tisztába szeretnél kerülni az eljárás menetével,tedd meg minél előbb, az segíteni fog"

Tisztában vagyok vele. A kérdés továbbra is ott van a 10. kommentben. Úgy meg senkit nem lehet elítélni, hogy "ott a btk". Tehát, konkrétabban?

tegnap 21:59
 20/42 anonim ***** válasza:
38%

#17. Nyilván az életben nem lesz ilyen, mert onnantól kezdve az ilyen kormányzópárt is tudja, hogy ellene is ugyanígy fel lehet lépni, amint ellenzékbe kerül. Értem, hogy most elhiszitek Magyar Pétert, elvégre csak hetente mond ellent magának, de nyugodt lehetsz afelől, hogy ő is csak egy politikus...miniszterelnök egyelőre nem valószínű, hogy lesz, szerencsére.

Amúgy szerinted az ellenzéki vezetésű városok vezetői miért nem ülnek börtönben? Mert ők nem lopnak, csak a Fidesz? :))) Persze megvannak a trükkök: őket nyilván nem szabad túl vehemensen börtönbe zárni, mert akkor nincsen is jogállam, minthogy az ellenzék szerint amúgy most sincs, szóval igazából nem oszt, nem szoroz. :) Node ha majd a rohadt Fideszt leváltjuk és a mostani ellenzék kormányra kerülve végre börtönbe zárhatja a politikai ellenfeleit, akkor eljön a jogállam. :DDD

tegnap 22:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!