" a bíróságok btk alapján."
Konkrétabban?
#11: Nem toloncolta ki őket, hanem kiutasította. Amit vagy betartottak, vagy nem.
De én azt sem szeretném, ha külföldön szabadon szervezhetnék a további bűncselekményeiket, nyugodtabb lennék, ha börtönben lennének.
A célom nem a kormány szidása, egész egyszerűen csak nem értek egyet ezzel a döntéssel és nem érzem, hogy a kormány meghallaná ezeket a hangokat.
#15. "Nem toloncolta ki őket, hanem kiutasította."
Pardon, ezt tényleg elírtam.
"Amit vagy betartottak, vagy nem."
Ez az ő kockázatuk.
"De én azt sem szeretném, ha külföldön szabadon szervezhetnék a további bűncselekményeiket, nyugodtabb lennék, ha börtönben lennének."
Ez így nagyon cuki és nemes, de ezt a terhet sajnos nem viselhetjük egész Európa helyett...pláne úgy nem, hogy a helyzet előidézéséhez (amihez ezeknek a bűnözőknek is kapcsolódik a tevékenysége) nekünk semmi közünk, sőt.
"A célom nem a kormány szidása, egész egyszerűen csak nem értek egyet ezzel a döntéssel és nem érzem, hogy a kormány meghallaná ezeket a hangokat."
Ez korrekt. Szerintem meghallja, csak nem meglepő módon nem azt gondolja a világról, mint amit az ellenzék. Zsúfoltak a börtönök, én is tökre egyetértek azzal, hogy csökkentsünk a kihasználtságon, ha tudunk. Ezek az emberek meg húzzanak innen mielőbb Európából!
"ha tisztába szeretnél kerülni az eljárás menetével,tedd meg minél előbb, az segíteni fog"
Tisztában vagyok vele. A kérdés továbbra is ott van a 10. kommentben. Úgy meg senkit nem lehet elítélni, hogy "ott a btk". Tehát, konkrétabban?
#17. Nyilván az életben nem lesz ilyen, mert onnantól kezdve az ilyen kormányzópárt is tudja, hogy ellene is ugyanígy fel lehet lépni, amint ellenzékbe kerül. Értem, hogy most elhiszitek Magyar Pétert, elvégre csak hetente mond ellent magának, de nyugodt lehetsz afelől, hogy ő is csak egy politikus...miniszterelnök egyelőre nem valószínű, hogy lesz, szerencsére.
Amúgy szerinted az ellenzéki vezetésű városok vezetői miért nem ülnek börtönben? Mert ők nem lopnak, csak a Fidesz? :))) Persze megvannak a trükkök: őket nyilván nem szabad túl vehemensen börtönbe zárni, mert akkor nincsen is jogállam, minthogy az ellenzék szerint amúgy most sincs, szóval igazából nem oszt, nem szoroz. :) Node ha majd a rohadt Fideszt leváltjuk és a mostani ellenzék kormányra kerülve végre börtönbe zárhatja a politikai ellenfeleit, akkor eljön a jogállam. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!