Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg csak találgatni lehet...

Tényleg csak találgatni lehet arról, hogy miben hisz a tisza?

Figyelt kérdés

Az alábbi temakra gondolok:

Israel- Fogjuk e tartani Israel és a Zsidók támogatását? Vagy számíthatunk e majd arra, hogy pro Palesztinai emberek fogjak ellepni Budapestet egy honapban többször is?

Abortusz- Engedni fogja?

Migráció- Fell kell e majd tényleg adni a "szuverenitás"-ból?

Mint első szavazó ezek fontos kérdések.

És lehet, hogy én vagyok a hibás de nem eleg egy facebook komment MP-tol, hogy nem fogjuk beenegdni a migransokat, de kozben a legnagyobb migració támogatóval, manfreddel haverkodik, aki szerint ő MO jövője.

jan. 10. 18:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Hisz a győzelemben.
jan. 10. 18:53
 12/26 A kérdező kommentje:
#11 Ha ezt egy Tiszas kerdes ala irta volna valaki akkor el se tudom kepzelni, hogy mit mondtak volna neki :DD
jan. 10. 18:54
 13/26 anonim ***** válasza:

" ne kelljen attól félni, hogy a "partner" kihuzta időben akkor is morálisan meg engedhető dolog?"

Akkor védekezni kell. Aki nem szeretne gyereket az védekezzen.

jan. 10. 18:57
 14/26 anonim ***** válasza:
Mi az a DD?
jan. 10. 19:02
 15/26 A kérdező kommentje:

"Akkor védekezni kell. Aki nem szeretne gyereket az védekezzen."

En ezzel egyetértek viszont nezzuk meg csak Amerikát. Ott a sok 18-25 eves lanyt tenyleg érdekli a nok jogai? Vagy csak felnek, hogy nem mehetnek el felelem nelkul bulizni majd egy ismeretlen sráccal lefeküdni? Ha nem azt az évet írnánk, ahol amerika egy szexpince az atlagos fiatal fiúknak, lanyoknak akkor nem hoznám pont ezt fel.

jan. 10. 19:17
 16/26 anonim ***** válasza:

#9: "Tényleg elmondta ezerrel? Engem eddig minden egyes alkalommal a facebook poszt ala irt kommenthez kuldtek, ahol eliteli. És ha el is ítéli akkor miert nem latjuk ezt? Szerintetek Orbán nem lehet Putyin barátja mert Putyint nem kedvelitek akkor MP miert lehet manfred baratja?"

Miért gondoljátok, hogy Weber életcélja Magyarországot illegális bevándorlókkal elárasztani? Pl a Romániában kormányon lévő RMDSZ, vagy a PNL is tagjai a Néppártnak, jó kapcsolatot ápolnak Weberrel, de valahogy ott se látni, hogy elözönlötték volna őket az illegális bevándorlók. Illetve nemrég még a KDNP is tagja volt, ha nincs a Tisza, még most is az lenne. Weber egyszer mondott egy jó mondatot MP-ről, azóta mindenféle katasztófa-forgatókönyveket láttok bele. Nem gondolod, hogy picit túlgondoltátok ezt?

Ami Putyint illeti, ő egy háborús agresszor, ne hasonlítsuk Weberhez. Mindazonáltal MP szerint is normális viszonyra kell törekedni Oroszországgal is, nem érdekünk az ellenségeskedés. Engem ami zavar, az az orosz propaganda, amit a kormány és médiája folyamatosan önt az emberekre. Ebből szeretném, ha visszavennének.

jan. 10. 19:35
 17/26 anonim ***** válasza:
Igazán nagy konkrétumokat eddig nem igazán mondott, szerintem inkább taktikai okok miatt.
jan. 10. 19:57
 18/26 A kérdező kommentje:

#16 "Miért gondoljátok, hogy Weber életcélja Magyarországot illegális bevándorlókkal elárasztani? Pl a Romániában kormányon lévő RMDSZ, vagy a PNL is tagjai a Néppártnak, jó kapcsolatot ápolnak Weberrel, de valahogy ott se látni, hogy elözönlötték volna őket az illegális bevándorlók. Illetve nemrég még a KDNP is tagja volt, ha nincs a Tisza, még most is az lenne. Weber egyszer mondott egy jó mondatot MP-ről, azóta mindenféle katasztófa-forgatókönyveket láttok bele. Nem gondolod, hogy picit túlgondoltátok ezt?"

Ha Weber nem támogatta volna az Európát elözönlő illegális migrációt, és egyben lett volna a magyar határkerítés ellen akkor talán nem lenne ez. Szóval röviden a kérdésre, és egyben példára amit irtal a valasz az, hogy nem tudom. Lehet, hogy magának manfrednek kene kiallnia, hogy elismerje azt, hogy a Magyarok kezelték jól a migrációt. De ezt sose láttuk.

Arra pedig, hogy " picit túlgondoltátok ezt?": Tegyük fel, hogy Putyin Manfred és az a terve, hogy leigázza Lengyelországot. Na most MP ez ellen van, és ezert egy nagyon hosszú EU-Magyar konfliktus keletkezik. A semmibol jon Orbán, és Putyin "európa jövője"-nek nevezi. Honnan tudnád, hogy Putyinnak mit jelent Európa és annak jövője úgy, hogy eddig MP volt az egyetlen, aki nem támogatta?

jan. 10. 20:06
 19/26 anonim ***** válasza:

#18: "Honnan tudnád, hogy Putyinnak mit jelent Európa és annak jövője úgy, hogy eddig MP volt az egyetlen, aki nem támogatta?"

Azt másodlagosnak tartanám, hogy Putyinnak mit jelent Európa, az érdekelne, hogy Orbánnak mit jelent és hogy ő mit kínál. Nem gondolnám, hogy Putyinnak akkora befolyása lenne Orbán fölött, hogy olyasmit tegyen, ami szembemegy a saját meggyőződésével. Ami biztos, hogy nem MP keretezése alapján dönteném el, hogy mit gondoljak erről.

jan. 10. 20:16
 20/26 A kérdező kommentje:

"Azt másodlagosnak tartanám, hogy Putyinnak mit jelent Európa, az érdekelne, hogy Orbánnak mit jelent és hogy ő mit kínál. Nem gondolnám, hogy Putyinnak akkora befolyása lenne Orbán fölött, hogy olyasmit tegyen, ami szembemegy a saját meggyőződésével"

Ez mind szep es jo de a valaszodban feltetelezve van az, hogy tudod Orbán meggyőződését arrol, hogy LengyelO-t nem akarja megtámadni.

Én pont az ellenkezőjét gondolom amúgy mert, nem hinném azt, hogy lenne más politikus, aki nemet tudna mondani Manfrednek 10 even keresztül. Persze ha Orbán kimondaná azt, hogy "tervunkben áll Európával és Manfréd Weberrel együtt működni DE..." akkor ezt a nézetet se tudná terjeszteni MP.

jan. 10. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!