Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem találom meg az "igazit"....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem találom meg az "igazit". Hogy találgatnám meg?

Figyelt kérdés
Az igazi alatt azt értem hogy egy személyiségtípus létezik amivel úgy érzem hogy összeillenék, viszont nem találok ilyet. És igen, létezik olyan amilyent én szeretnék csak egyszerűen nem találok. Más nem is érdekel. Nem tudnék kapcsolatban lenni egy személlyel akinek a személyisége nem ilyen. 18/L

2022. júl. 25. 15:27
 1/9 A kérdező kommentje:
találhatnám*
2022. júl. 25. 15:27
 2/9 anonim ***** válasza:
29%
Ilyen tényleg nem lesz, nem szabad szigorú elvárásokat támasztani, mert maradéktalanul senki sem fog megfelelni neki. Valamiből biztosan engedni kell, ha szeretnéd megtalálni az igazit.
2022. júl. 25. 15:44
 3/9 A kérdező kommentje:
Nincs semmiféle szigorú elvárásom, és rengeteg ilyen fiúval találkoztam már de én még egyiknek sem kellettem.
2022. júl. 25. 15:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja, akkor meg nincs gond. Légy önmagad és az igazi olyannak fog szeretni amilyen vagy. Hogy mikor azt nem tudom megmondani, lehet csak évek múlva, de ne aggódj, így lesz a legjobb.
2022. júl. 25. 15:58
 5/9 anonim ***** válasza:
75%

Személyiség típus alapján elég nagy hülyeség válogatni. Minden ember teljesen más mint a másik...alapból magával azzal van baj hogy ez alapján keresel.

Persze értem hogy vannak igények, kellenek is, de valahogy nem úgy kéne hogy mindenkit be sorolsz valahova vagy nem is tudom hogy írjam ezt le, szerintem érted.

2022. júl. 25. 15:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan milyen személyiségtípusra vágysz? Külső-belső tulajdonságait letudnád írni?
2022. júl. 25. 16:01
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom leírni mert hülyén hangzana.
2022. júl. 25. 16:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem baj az ha hülyén hangzik. Egy csomó idegen véleménye ne számítson túlságosan.
2022. júl. 25. 20:21
 9/9 anonim válasza:
Szikszon a nyero parod Kővári Sándor
2022. júl. 25. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!