Mi lehet a valódi korkép? Az orvosok is csak találgatnának memtális betegségeknél?
Ezek nem igazán eltérőek. Jártál rendszeresen a gondozóba?
Egyrészt, azt hiszem skizoaffektiv lehetsz. Ez paraszt nyelven egy
Szóval egy félig skizo, félig bipolar szerű személyiség zavar.
Na most, a skizofrénnek is van hangulati zavara, a bipoláris is lehet pszichotikus. A tünetek egyébként is átfedőek, engem speciel bipolárisank és borderlinenak hittek 4 évig, pedig én mondtam nekik, hogy ADHD. Na, erre is mondhatnád, hogy úristen, mert ez, ha úgy vesszük 3 teljesen más dolog, de megjelenésében nagyon is hasonló.
A bipo - skizo - skizoaffektiv is hasonló, nem olyan egyszerű ez.
Egyébként amit oda írnak diagnózisnak sokszor ők sem gondolják komolyan, de például egy amisulpridot nem írhatnak fel, csak skizora, ehhez ezt a BNO-t kell beütni. De ettől még segíthet másnak is.
Javaslom a kezelő orvossal tisztázni a helyzetet, nem ajánlatos elveszteni a bizalmat bennük. Te fogod a rövidet húzni, nekik igazából teljesen mindegy
Én 2011-ben kerültem ellátásba
Ez idő alatt:
-drogok és pszichoaktív anyagok okozta dependencia
-dependens személyiségzavar
-disszociális személyiségzavar
-érzelmileg labilis személyiségzavar
-egyéb tartós paranoid delúzív zavar
-egyéb affektív zavar
-bipoláris zavar kevert stádiumban
-kevert szorongásos depressziós zavar
És ez a teljesség igénye nélkül.
Ez a gyógyszer miatt írt kódok, csak orvosváltásnál gáz, mert elviszed az előző papírjaidat, és nem valós előzményeket lát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!