Náthás vagyok, megfáztam, vagy covidos vagyok? Háziorvos meg tudja állapítani, vagy csak találgatna ő is?
Lett valami légúti nyavalyám. Rég voltam megfázva, de úgy emlékszem azok kicsit máshogy zajlottak. Kicsit aggódom, hogy talán covidos vagyok!!??!
Igazából tevékenykedtem kint hidegben annyit, hogy akár megfázhattam, de igazából próbáltam akkor is vigyázni magamra.
Nem tudom, hogy mégse sikerült, vagy pedig elkaptam a covidot? Ha nem is mindennap, de jártam tömegközlekedésen párszor az elmúlt hetekben...
Jó lenne tudni, hogy covid-e, csak több okból tartok a háziorvostól.
Egy, hogy ő miből tudná biztosra megmondani mi bajom...?
Kettő, ha mégsem covid, nem akarom mástól elkapni a rendelőben....
Három, ha mégis covid, nekem se kéne emberek közé menni...
NÉgy, ...
Na szóval igazából tényleg az lenne a kérdés, hogy a doki ugyan miből tudja megmondani 100%-ra?
Esetleg aki hasonló cipőben járt és elment dokihoz, leírná, hogy mi történt....?
És ha háziorvos tesztelést kér, akkor ki és hol tesztel?
Illetve akkor ingyenes ez a tesztelés számomra?
És háziorvosnál ingyenes?
(Azért havi 8000 az eü-i szolg. járulék, és semmire nem veszem igénybe egyébként az egészségügyi "szolgáltatásokat", szóval itt lenne az alkalom ebben az esetben. Erre nem fogok saját pénzemből 6 meg még több ezreket kifizetni.)
Meg nem a gyorsaság a lényeg. Betegnek beteg vagyok így is, úgy is.
Viszont ha mégis covid, akkor az lényeges a 3. oltás igénylése miatt is, meg hogy mennyire kell vigyáznom a köröttem élőkre...
Viszont ha csak a házi orvos is tippelget, akkor nem mennék a rendelőbe, mert ha nem vagyok covidos, ott nagyobb az esély mástól elkapni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!