Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg csak találgatni lehet...

Tényleg csak találgatni lehet arról, hogy miben hisz a tisza?

Figyelt kérdés

Az alábbi temakra gondolok:

Israel- Fogjuk e tartani Israel és a Zsidók támogatását? Vagy számíthatunk e majd arra, hogy pro Palesztinai emberek fogjak ellepni Budapestet egy honapban többször is?

Abortusz- Engedni fogja?

Migráció- Fell kell e majd tényleg adni a "szuverenitás"-ból?

Mint első szavazó ezek fontos kérdések.

És lehet, hogy én vagyok a hibás de nem eleg egy facebook komment MP-tol, hogy nem fogjuk beenegdni a migransokat, de kozben a legnagyobb migració támogatóval, manfreddel haverkodik, aki szerint ő MO jövője.

ma 18:32
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
0%
Olyan, hogy TISZA nincs. Csak egy ember. Ő pedig abban hisz, amiben hinnie kell.
ma 18:33
 2/23 anonim ***** válasza:
46%
Hisz az európai ügyészséghez tartozásban, a pártatlan közmédiában és az uniós pénzek hazahozatalában.
ma 18:36
 3/23 A kérdező kommentje:
#2 Direkt odairtam a temakat
ma 18:38
 4/23 anonim ***** válasza:
69%

"Israel- Fogjuk e tartani Israel és a Zsidók támogatását?"

Vallásszabadságot támogatja aTisza

"Abortusz- Engedni fogja?"

Népszavazási kérdés és szakértői kérdés. Elmondta már Péter. Nem ő fogja eldönteni, hanem az emberekkel közösen szakértők bevonásával.

"Migráció- Fell kell e majd tényleg adni a "szuverenitás"-ból?"

Ezt is elmondta már legalább ezer alkalommal, hogy nem támogatja az illegális migrációt és a kerítés is marad.

Minden kérdésre megadta már a választ.

ma 18:40
 5/23 anonim ***** válasza:

Múltkor volt erről szó, hogy tilos politizálni és megnyilvánulni ilyen kérdésekben, hiszen az ő küldetésük a rendszerváltás, az pedig nem megy, ha a szavazóikat megosztják ilyen kérdésekkel. De most meg előrehozott választásnál mondtak olyat, hogy azért csak kidolgoznak valami programot. Bár kétlem, hogy a megosztó kérdésekben lesz konkrétum

Az én Véleményem szerint, szóval ezek csak a saját gondolataim, Izrael esetén megtartjuk a partnerséget, hiszen ez az ország érdeke is katonailag, mert mostanság importálunk onnan fegyvert és védelmet. Ráadásul Magyarország egy viszonylag zsidó párti állam, sok a zsidó is nálunk, ebbe nincs is értelme így belerúgni.

Abortuszt nem hinném, hogy támogatja, de a népre fogva simán mondhatja, legyen amit a többség akar.

A migrációt szerintem ő sem akarná, mint ex jobboldali, sőt szerintem magánemberként kifejezetten gyűlölheti ezeket a muszlimokat, de a pénz az pénz. Most, hogy Manfred Weberrel bff kapcsolatban vannak, nem tehetné meg, hogy elnökként azonnal szembe forduljon az EU-val, szóval itt valószínű beengedné ezeket az embereket, ha nem is szívesen.

ma 18:42
 6/23 anonim ***** válasza:
44%
Hisz a gyűlöletkeltés megszüntetésében a Putyin imádat abbahagyásában.
ma 18:43
 7/23 anonim ***** válasza:
0%
'Hisztisza' dik mindenben.
ma 18:46
 8/23 anonim ***** válasza:
Hiszi hogy le tudják győzni jövőre a Fideszt.
ma 18:48
 9/23 A kérdező kommentje:

"Vallásszabadságot támogatja a Tisza"

Semmi koze a kerdesemhez

"Népszavazási kérdés és szakértői kérdés. Elmondta már Péter. Nem ő fogja eldönteni, hanem az emberekkel közösen szakértők bevonásával."

Tegyuk fel, hogy "a nép" azért akarja, hogy ne kelljen attól félni, hogy a "partner" kihuzta időben akkor is morálisan meg engedhető dolog?

"Ezt is elmondta már legalább ezer alkalommal, hogy nem támogatja az illegális migrációt és a kerítés is marad."

Tényleg elmondta ezerrel? Engem eddig minden egyes alkalommal a facebook poszt ala irt kommenthez kuldtek, ahol eliteli. És ha el is ítéli akkor miert nem latjuk ezt? Szerintetek Orbán nem lehet Putyin barátja mert Putyint nem kedvelitek akkor MP miert lehet manfred baratja?

ma 18:49
 10/23 A kérdező kommentje:

"A migrációt szerintem ő sem akarná, mint ex jobboldali, sőt szerintem magánemberként kifejezetten gyűlölheti ezeket a muszlimokat, de a pénz az pénz. Most, hogy Manfred Weberrel bff kapcsolatban vannak, nem tehetné meg, hogy elnökként azonnal szembe forduljon az EU-val, szóval itt valószínű beengedné ezeket az embereket, ha nem is szívesen."

Szóval röviden, nem szivesen de beengedné őket. Remek.

[link]

De azért köszönöm a válaszod te vagy az első, aki ezt mondta. Még az r/hungary-n se merik ezt kimondani mert tudjak, hogy mennyire megosztó téma.

ma 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!