Alapjáraton ilyen szar Budapesten a munkaerőpiac mint most, csak a 2020 előtti pár év volt kiemelkedően jó?
Most a munkaerőpiac valami iszonyú fos. 40 helyre jelentkezik az ember, sehonnan még válasz se jön. Valószínűleg ghost jobok. Amik nem csak itt elterjedtek, hanem így máshol is vannak, szerepük az hogy egy ilyen gazdasági kamu. Tehát, hogy azt mutassák a cégek a befektetők felé, hogy ők keresnek munkaerőt, ők náluk pörgés van, hogy a cég részvényeinek értéke ne kezdjen el zuhanni, de a valóságban senkit nem keresnek és senkit nem vesznek fel.
Most kb. mindenhol ez van Budapesten.
A kérdés az, hogy ez régebben is így volt, ez az alapállapot? Csak a 2016-2020-as évek voltak kirívóan jó évek a munkaerőpiacnak, amikor tényleg kerestek embereket és tényleg visszajeleztek a munkahelyekről és fel is vettek?
10
Ne picsogj, ne hisztiz és ne vernyákolj a földön fölöslegesen, megmondtam pártbirkákkal nem vitatkozom, szivesen vitatkoztam volna az IT szektorról, de egy pedofil mosdatóval nem vagyok hajlandó vitázni a krumpliról, szép napot.
#11 nem vagyok fideszes nyugi, ne toporzékolj 😆
Hogy vitatkoznál róla ha fingod sincs, csak a kormánypropagandát fújod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!