Az ostoba, recesszióra minimálbér emelés miatt, 2025-ben még több munkahely fog megszűnni, még rosszabb lesz a munkaerőpiac Magyarországon?
Nagy segítség ez a magyar családoknak!
Akkumulátor nagyhatalom lettünk, kár, hogy nem kell senkinek az akkumulátor...
Gazdaságunk hatékonysága az EU-n belül a legkisebb mértékben javul, erre jön egy erőltetett bérnövekedés, hát nem tudom, hogy a vállalkozók hogyan fogják tudni ezt kigazdálkodni. No nem baj, majd kicsit többen lesznek munkanélküliek.
Amelyik cég olyan szánalmas összeget nem tud kitermelni, mint bruttó 290 ezer, az menjen is csődbe.
Az ország , pár gyengébb keleti megyét tekintve, a nettó 290 ezres minimálbért is bírná.
"Másrészt az olcsó pakisztáni, filippínó, indiai munkaerő amit a Fidesz hozott be"
Olcsó? Nálunk 800 ezret kapnak. Jó mondjuk a magyarokhoz képest tényleg olcsó mert ők egymillió kétszázezret. De ha ennyire nem találsz munkát mért nem jössz ide? Biztos vagyok benne hogy a munkanélküli segély kevesebb. Bár megértem, hogy azért csak otthon kell hepázni.
"Másrészt az olcsó pakisztáni, filippínó, indiai munkaerő amit a Fidesz hozott be, az versenyképtelenné tette a magyar munkaerőt a magyar munkaerőpiacon."
Az nem a fidesz hibája, hogy csak kezed van meg derekad, egyébként meg nem értesz semmihez.
"Az nem a fidesz hibája, hogy csak kezed van meg derekad, egyébként meg nem értesz semmihez."
Az még a kisebbik baj, mert nálunk úgy is dolgozhatna, hogy nem ért semmihez, a nagyobbik az hogy lusta és nem is akar.
"Így is rengeteg ismerősöm szenved azzal, hogy nem talál állást. Hónapok óta"
Pedig éppenséggel munkaerő hiány van a legtöbb szektorban. Szóval az ismerőseid vagy analfabéták hogy semmihez sem értenek vagy lusta disznók (elnézést a kifejezésért)
"Pedig éppenséggel munkaerő hiány van a legtöbb szektorban."
Főleg nálunk. De ez amíg él nem fog elmenni dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!