Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Czomba Sándor munkaügyi...

Czomba Sándor munkaügyi államtitkár ma reggel azt mondta az állami rádióban, hogy ha most Magyarországon valakinek valamiért megszűnik a munkaviszonya, az 1-2 hét alatt el tud helyezkedni. Ti is így látjátok?

Figyelt kérdés

tegnap 22:46
 1/5 anonim ***** válasza:
57%

Igen.

Azt persze mellé kell tenni, hogy nem ott, nem olyan munkában amit szeretne esetleg. De nálunk is állandóan van munkalehetőség, a párom cégénél is. Csak ennyi pénzért nem tetszene bárkinek, ezért is nincsenek ezek az állások betöltve.

tegnap 23:02
 2/5 anonim ***** válasza:
70%

alapvetően igen.

arról lehet beszélgetni, hogy milyen munkát és mennyiért, de én mindenhol munkaerőhiányt látok. legalábbis itt Pest környékén.

azt elismerem, hogy egy zsákfaluban valószínűleg nem ez a helyzet.

tegnap 23:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ melyik megyében, melyik településen, és milyen munkát. Ha falun laksz, többtíz kilóméterre egy nagyvárostól, akkor nem igaz. Erre felénk (megyeszékhelyen lakok) culáger gyári munkát találsz hamar, de normális, viszonylag korrektül fizető munkát, kizárt, hogy 1-2 héten belül találsz.
tegnap 23:03
 4/5 anonim ***** válasza:
14%

azt mondja több tíz kilométerre :DD 20-30 kilométer busszal fél óra

szerintem pesten sincsenek meg hamarabb a közlekedéssel, maximum gyakrabban jár

tegnap 23:26
 5/5 anonim ***** válasza:

#4 Amikor Budapesten éltem akkor naponta több, mint 1 órába telt elérnem a célomhoz, a család két tagja között néha 1,5 óra volt az út Buda déli részéből az északi részébe. A tesóim inkább biciklivel jártak be a munkahelyükre Pestre, mert úgy 25-30 perc alatt beértek, a tömegközlekedéssel nekik is 1-1,5 óra lett volna az átszállások miatt. De tényleg gyakrabban járnak a buszok egyebek.

Most vidéken a munkahelyem csak 4,5 km-re van, azonban busszal 30 perc lenne, mert körbe megy a településen és nem célirányosan. Cserébe ritkán is jár. Gyalog sem tart sokkal tovább beérni, kocsival meg csak 6 perc.

Vannak kollégák akik 40-50km-ről járnak be és gyorsabban beérnek mint régen én Budapestről Budapestre. Csak nagyon ki kell számítani mert ritkán járnak a járatok.

tegnap 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!