Mit szóltok ahhoz, hogy a Fidesz kívánja emelni 0,5 százalékponttal 10 százalékosra a nyugdíjjárulék mértékét?
Figyelt kérdés
A járulékemelésből befolyó összeg ugyanis egyes információk szerint azt a célt szolgálja, hogy a a nők, ha legalább 40 évet dolgoztak, (szolgáltai idő)nyugdíjba mehessenek.
Na amúgy a legalább szónál van a hangsúly.
Nem tartozik bele a gyed és a gyes, táppénz.
Akkor is milyen 40 év????
Amúgy meg tényleg sunyi gyáva módon intézték, erről eddig szent viktorunk egy szót sem mondott.
És félre ne értsetek, támogatom magát az ötletet, mert igen is megérdemlik a nők 40 ledolgozott év után a nyugdíjazást.
2010. nov. 7. 09:41
31/32 anonim válasza:
11:52 - Na, rajtam pl. kifogott a német nyelv, egyik másik nyelvvel sincs annyi problémám, de ebből a nyelvből max. odáig jutottam el, hogy nagyjából értem, de nem tudom beszélni, nem tudom megfogalmazni, csak activity módon, hogy mit szeretnék. Aki akar, megtanul, csak több időbe telik? Nem egészen, én soha nem fogok tudni németül kommunikálni, pedig nem azzal van a gond, hogy nem akartam, amikor tanították, de egyszerűen nem megy sehogy.
32/32 anonim válasza:
Ez megint arra jó, hogy bekaszálnak vele x milliárdot, ami csak jópár 10 év múlva lesz esedékes...
Hazugság, mint az egész kormányzásuk, szerintem, ha gyurcsány illegitim volt, akkor az orbán kormány is illegitim, mert ugyanúgy hazudtak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!