Azok, akik fel voltak háborodva a 300Ft-os vizitdíj miatt, most mit szólnak az átlagosan 1000Ft nyugdíjjárulék emeléshez?
Én a vizitdíj miatt sem voltam háborgó, ez miatt sem lennék. Mert ugyebár akik ledolgoztak menjenek nyugdíjba. De ez a gusztustalan módszer amit az orbán kormány művel, utolsó pillanatban adja be a járulékemelésre az indítványt.
Tudjuk erről is az elmúlt 8 év tehet, a szemét szocik
Mielőtt még elkezdenék ezt a mondókázást a fideszesek, kérem valami mást mondjanak már
Aki havonta 8x volt kénytelen orvoshoz menni a betegsége miatt, annak még mindig -60%.
Más kérdés, hogy a vizitdíj azon felül lett volna, hogy én MAGAM UTÁN befizetek egy rakás lóvét TB-járulék jogcímen, aztán ha el KELL mennem orvoshoz még fizessek. Magamat leszarom, anyám nyugdíja nekem megér ennyit.
Egyetértek az előzővel. Nonszensz, hogy levonják a TB-t aztán meg pengesd az orvosnál még a 200 ft-okat... Hát persze. Tudod mi a poén? Hogyha a vizitdíj automata árát belerakják az egészségügybe, sooookalta több pénz maradt volna a kórházaknál. Dehát arra szükség volt, ügye?
Amúgy meg ha növelték volna a TB járulékot 0.5%-al senkisem háborgott volna, ellenben sokkalta több pénz jött ki. De akkor is nevetséges, amikor fogorvos előtt mehet az ember boltba pénzt váltani, mert a fogorvos nem tudott visszaadni 5000-esből. És kb egy fogtömésnyi idő elment, amíg kinyomtatta a számlát (sőt, az elején kézzel megírta), keresgettük az aprót, stb. Tényleg, sok értelme volt.
Amúgy meg van itt valaki, aki elhiszi, hogy az a 200 ft rendbe rakta volna az egészségügyet?
Mondok jobbat: a Balaton mellett megépült völgyhíd sok milliárdja, az alföldön épített autópálya alagutak még több milliárdja helyett csinálnak egy kis kerülőt tized ennyiért, a fölösleget odaadják a kórházaknak, abban a pillanatban az ország legtöbb helyén megszűnt volna az anyagi probléma, még ha csak pár évre is. De ügye az MSZP-nek kellett egy ekkora marketing, hogy nekünk van völgyhidunk, és alagutunk is!! De minek?
És még persze nem is említettem a 4-es metró olcsó kis projektjét. Az a több száz milliárd forint is elfért volna máshol. Dehát lesz megint egy rekord: európa (sőt, talán a világ) legdrágább metróját építjük!
Ja, elfelejtettem: a szemétfidesz -.-
"Azok, akik fel voltak háborodva a 300Ft-os vizitdíj miatt"
Csakhogy nem azért voltak "felháborodva", mert az 300 Ft, hanem azért, mert a bevezető lépése volt az egészségügy privatizálásának.
De a szoci bértopikoló elvtársak még mindig úgy tesznek, mintha ezt nem értenék.
"átlagosan 1000Ft nyugdíjjárulék emelés"
És?? Az adócsökkentésből sokkal több előnyöm származik.
"A vizitdíjból annak idején az egészségügyet kívánta finanszírozni a kormányzat."
Meg az eszed tokját. A privatizációs célú "reform" bevezető lépése volt. Ha nem érted, mi volt a célja, vegyél ki egy egészséggazdaságtan tankönyvet és művelődj.
Amúgy meg értem, hogy a gonosz Fidesz sarcol, de áruld már el, mi a megoldás? Hozzuk vissza a sikert sikerre halmozó Hős Reformert, Ferit? Mert az olyan jól kormányzott?
" Kedves Fidesz-hívők, merre vagytok? "
Nem tudtad, hogy ez egy jobbikos oldal?
Amúgy meg igaza van a Fidesznek!Szerintem is mentsék meg a nyugdíjrendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!