Szerintetek is jó konstrukció lesz jövőre a munkáshitel?
Én ezt nagyon rossz dolognak tartom. Tényleg nagyon kellhet a tanulatlan röghöz kötött ember ebben az országban. Egyébként a bankok mit szólnak hozzá? Kiadnak egy csomó pénzt 0 kamatra ilyen infláció mellett? Ez hol éri meg nekik?
Amúgy meg a gyerekkel beszélgettem… Kettő osztálytársa is van akik fel szeretnék venni ezt a hitelt, és inkább lemondanak a főiskoláról, majd lesz valahogy felkiáltással. Mindezt azért, hogy tudjanak menni a többiekkel autózni. Tudom sokan mondják az ilyenekért nem kár. De ezek nem buta gyerekek, csak kamaszok. Na mindegy de valami nem jól megy kis hazánkban.
#11 Mi az, hogy "tanulatlan röghöz kötött ember"??????
Attól mert nem jár egyetemre a fiatal még nem lesz tanulatlan. Az emberek pedig itt élnek és dolgoznak, ez nem röghöz kötés. Ezt az ostoba dunmát már buktátok az egyetemistáknál, ott se történt semmiféle röghözkötés, pedig azóta is kötelező a tanulmányi szerződést aláírni az állami képzéshez. Mégis itt sír a szátok naphosszat, hogy jaj tömegesen mennek el a képzett fiatalok, ami bár nem igaz, de nem is lenne lehetséges ha létezne a kitalált röghözkötés.
Aki meg emiatt lemond az egyetemi képzésről az amúgy se tudná megcsinálni, mert annyi esze van, mint a széknek amire ráül.
Gondolom 12-es, Te olyan kis okoska megmondó ember vagy. Akkor tisztában vagy vele, hogy a gazdaság több szektorra oszlik. Egy fejlett gazdaságban a K+F szektor lenne a legnagyobb. Na itthon ez nem igazán fejlődik. Ahogy sajnos az oktatás színvonala is hanyatlik. Amúgy érted magadat? “ nem jár egyetemre a fiatal még nem lesz tanulatlan” másik kijelentésed, “ Aki emiatt lemond az egyetemi képzésről annyi esze van mint a széknek, amire ráül”
Még egy utolsó. Tömegesen mennek el a képzett fiatalok akik boldogulni akarnak. Arról, hogy a narancstévén más propaganda megy, az ilyen ostobáknak jó, mert nem kell gondolkodni( megjegyzem nem is nagyon megy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!