Ukrajnához hasonló Háború esetén külső támadás ha nagy esélye lenne, hogy behivnak katonának és elpatkolnál mennél vagy inkább elhagynád az országot?
1.
Attól még megpróbálni megpróbálják az ukránoknál is inkább minthogy meghaljanak a korrupt politikusok kedve végett!
Győztesek akartok lenni vagy inkább élők?
Győztesnek nevezte a halott ukránokat Zelenszkij
A Moszkva és Kijev közötti konfliktusban meghalt ukránok „már győztek” – állította Volodimir Zelenszkij a Sky Newsnak adott, a héten megjelent interjújában.
emiatt akarok ausztriában ingatlant venni..
Ha gáz van el tudjunk húzni egy NATO semleges országba.
Nincs bajom a hazavédelemmel, de ha besoroznak engem én hamar meghalnék, mert egy ügyetlen, lassú ember vagyok. Golyófogó meg nem leszek köszi.
Nálunk már hiányzik a behíváshoz szükséges előzetes terror, vagyis a sorozás.
Most tényleg próbáld meg elképzelni, hogy a 18-60 közötti férfiakat válogatás nélkül felfegyvezernék. Éles fegyverekkel, lőszerrel.
Figyelj, végülis vikingek alapították annak idején a Kijevi-Ruszt. Náluk csak csatában meghalni érdem! Szóval mondhatni autentikus! :D
Nehéz kérdés ez nagyon és amikor eljön a választás pillanata sokan nem úgy döntenek, ahogy addig gondolták. Mielőtt kitört a háború a szomszédban én is úgy gondoltam, hogy ezekért biztos nem vonulok csatába. Azóta kicsit átértékeltem a dolgot. Attól függ, hogy miért harcolnék... Ha azért, hogy Európa megmaradjon akkor amúgy sincs hova menekülni. Ha azért, mert mondjuk kiléptünk a NATO-ból és valaki hátba szúrt minket akkor nyilván nem.
Hányan is menekültek el ukrajnábol eddig ?
6.
nincs szó semmilyen európa megvédéséről csak kizárólag magyarország megtámadása esetén szól a kérdés
#6-nak:
Vagyis mérlegelnéd azt, hogy gyakorlatilag legyél -e öngyilkos vagy sem?
Én ezt nem mérlegelném. Az ellen fordítanám a fegyverem, aki "per pillanat" jelent rám életveszélyt.
Azok pedig a "sajátjaim", akik szintén megülnének ha nem azt tenném, amit ők ugatnak.
Nagyon sokan, főleg családosok. Pontosan tisztában vagyok ezeknek az embereknek a helyzetével és nem okolom őket. Nyilván az lenne a legjobb, ha senkinek nem kéne meghalnia.
Ha a NATO része vagyunk mikor megtámadnak, akkor lehet semmilyen behívásról nem lenne szó, mert a hivatásosok vagy megoldják addigra vagy atomháború. Ha nem és mégis behívót kapnék, akkor tudnám, hogy a legerősebb katonai szövetség áll a hátam mögött, tehát a legnagyobb esélyem velük van a túlélésre.
Ha kizárólag a magyar honvétség áll a hátam mögött, akkor megpróbálok menekülni.
Ha közösségben gondolkodik az ember, akkor te vagy a legkártékonyabb egy ilyen helyzetben. Én hiszek benne, hogy vannak dolgok amiért megéri feláldozni a tyúkszaros életem. Tudom az e-féle szentimentalizmus már nem divat manapság...
Engem nem zavarna, ha elpatkolnék (szar az élet). De azért vannak elvárásaim.
Csak akkor harcolnék, ha lenne értelme (az ellenség ne legyen sokkal erősebb).
Meg az is jó lenne, ha normális kiképzést kapnék és nem egy golyófogó csapatba raknának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!