Mi a véleményetek hogy Brüsszel miatt akár Magyarországon is hasonló tragédia történe mind Magdeburgban? Ki az aki ennek ellenére is kockázatatt és Magyar Pétere szavazna?
Én sohasem szavaznék olyan pártja, ami eus "értékeket" vall, kb a migrációt meg a b_zulást jelenti.
Viszont Orbánra sem szavaznék.
Nézzük a választási lehetőségeket.
Osztrák életszínvonal, nincs NER, nincs sikkasztás, van néhány migráns vagy az EU legszegényebb országa, gyűlölködés, korrupció, leépülő demokrácia migránsok nélkül.
Öööööööööööööö....
Én az elsőt választanám.
7#
Ti akartok ide arabokat, meg népességcserét.
"Itt volt olyan (MP szavajárásával élve) agyhalott globalista, aki azt írta, inkább atomháború, mint Orbán. :D"
Ez tök érdekes, nekem a fideszes szomszédom mondogatja, hogy inkább atomháború legyen mint Pszichopeti.
Budapesten már most is több az arab mint mondjuk Bécsben, Orbán jóvoltából. Aki olyanokat kommentel, hogy menjen ki Nyugatra aki migránsokat akar, azok nagyon ilyen szabolcsi zsákfaluból írhatnak, mert ott még valóban nincs migráns. De mindenhol máshol ahol bármi van ebben az országban, szarásig van pakisztánival, indiaival, filippínóval.
A Fidesz sokkal migráns pártibb mint bármelyik Nyugat-Európai liberális párt.
"Ez tök érdekes, nekem a fideszes szomszédom mondogatja, hogy inkább atomháború legyen mint Pszichopeti."
Na akkor az ugyanolyan hülye. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!