Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek hogy Brüssze...

Mi a véleményetek hogy Brüsszel miatt akár Magyarországon is hasonló tragédia történe mind Magdeburgban? Ki az aki ennek ellenére is kockázatatt és Magyar Pétere szavazna?

Figyelt kérdés
[link]

tegnap 18:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
35%
Az összes Orbán gyűlölő erre szavazna. Egy ismerősöm azt mondta, még az ördöggel is lepaktálna ha eltüntetnék Orbánt.
tegnap 18:26
 2/20 A kérdező kommentje:
tegnap 18:27
 3/20 anonim ***** válasza:
0%

Én sohasem szavaznék olyan pártja, ami eus "értékeket" vall, kb a migrációt meg a b_zulást jelenti.

Viszont Orbánra sem szavaznék.

tegnap 18:28
 4/20 anonim ***** válasza:
64%

Nézzük a választási lehetőségeket.

Osztrák életszínvonal, nincs NER, nincs sikkasztás, van néhány migráns vagy az EU legszegényebb országa, gyűlölködés, korrupció, leépülő demokrácia migránsok nélkül.

Öööööööööööööö....

Én az elsőt választanám.

tegnap 18:29
 5/20 anonim ***** válasza:
18%
Itt volt olyan (MP szavajárásával élve) agyhalott globalista, aki azt írta, inkább atomháború, mint Orbán. :D
tegnap 18:29
 6/20 anonim ***** válasza:
32%

7#

Ti akartok ide arabokat, meg népességcserét.

tegnap 18:47
 7/20 anonim ***** válasza:
61%

"Itt volt olyan (MP szavajárásával élve) agyhalott globalista, aki azt írta, inkább atomháború, mint Orbán. :D"

Ez tök érdekes, nekem a fideszes szomszédom mondogatja, hogy inkább atomháború legyen mint Pszichopeti.

tegnap 19:01
 8/20 anonim ***** válasza:
53%

Budapesten már most is több az arab mint mondjuk Bécsben, Orbán jóvoltából. Aki olyanokat kommentel, hogy menjen ki Nyugatra aki migránsokat akar, azok nagyon ilyen szabolcsi zsákfaluból írhatnak, mert ott még valóban nincs migráns. De mindenhol máshol ahol bármi van ebben az országban, szarásig van pakisztánival, indiaival, filippínóval.

A Fidesz sokkal migráns pártibb mint bármelyik Nyugat-Európai liberális párt.

tegnap 19:01
 9/20 anonim ***** válasza:
37%
@12 Érdekes, nálunk itt a nagy szuverenizálódásban is naponta megkéselnek valakit
tegnap 19:04
 10/20 anonim ***** válasza:

"Ez tök érdekes, nekem a fideszes szomszédom mondogatja, hogy inkább atomháború legyen mint Pszichopeti."

Na akkor az ugyanolyan hülye. :D

tegnap 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!