Mi a véleményetek hogy Brüsszel miatt akár Magyarországon is hasonló tragédia történe mind Magdeburgban? Ki az aki ennek ellenére is kockázatatt és Magyar Pétere szavazna?
"Titkoltak a covid ideje alatt történt elhalalozasok számát. A bíróság mondta ki, hogy kötelesek kiadni az adatokat. Az eredmény lesujto."
Onnan is látni hogy nagy a baj, hogy egyre több közérdekű adat gyűjtését/nyilvánosságra hozatalát tiltja meg a kormány.
Jó értékeket vajon miért titkolna a kormány ?
A magdeburgi gyilkos állat egy iszlamofóbiás praktizáló pszichiáter, aki majdnem húsz éve él Németországban.
Csak azért említem meg,mert a magyar propaganda ezt valahogy megint elfelejtette megemlíteni.
Viszont ennek a komplett ellentétét szopatják be a magyarokkal.
Mármint azokkal,akik sem németül, sem angolul nem értenek, tehát marad a gyűlölködő hazug propaganda.
Ez a tömeg kiteszi a magyar társadalom 85%-át .
Wer lesen kann ist klar im Vorteil.
Te ritka balfsz vagy, mondom miért!
3 évet húztam le Budapesten, 2021-be költöztem Csepelre, ott éltem és dolgoztam.
2023-ba települtek oda az ukránok, 1 évvel később már egyre több ukrán telepedett le, a Rákóczi úton a Karácsony Sándornál volt valami zeneiskola, majd az ukránok miatt UKRÁN-MAGYAR két tannyelvű iskolává lényegült át.
A 21. kerületi belváros lakosságának majdnem a fele UKRÁN!
Ezen felül filippinók, kínaiak, törökök, arabok, indiaiak, malájok, cigányok, drogosok is élnek.
Magyart már aligha találsz ott.
Rohadtul elgettósodott az a kerület.
Egyre gázabb Csepel, sokat romlott a közbiztonság.
El is költöztem Budapestről vidékre.
Anyám Szigetszentmiklóson él, gyakran jár át Budapestre, és ő is mondjak, hogy a villamosokon már alig hall magyarul beszélő embert.
Sok orosz ajkú embert hall több kerületben.
Arra is rendesen emlékszem, októberben vártam a 2B villamost a Borároson, Csepelről beérkezett egy 2 egységből álló HÉV szerelvény, az utasok több mint fele UKRÁN.
Nyilván onnan érkezett egy ott tanuló iskolás csoport.
Mintha nem is Budapesten lettél volna, hanem Ukrajnába.
Idáig rohasztotta le a fővárost a Fidesz.
Akkor mi is van, ki a "migránspárti"?
Brüsszel, a belga főváros?
Ja, nem.
Hanem Orbán Viktor, a "keresztény nemzeti szuverén, magyar barát, családbarát és gyermekvédő" Fidesz maffia Keresztapja, aki keleti betelepülőkkel hamisítja meg a "magyar lakosság gyarapodásának" statisztikáját.
Józsefvárosban venezuelaiak is letelepedtek és őket is "magyaroknak" titulálja, szavazati jogot adott a fent említett nemzetiségnek, a magyarok meg lassan kihalnak Budapesten, ha így folytatja a Fidesz.
A sok rohadt birka még tapsikol, hogy "Éljen Viktor, Magyarország védelmezője!"
Ami az LMBTQ közösséget illeti, a világon mindenütt ott vannak, és lesznek, ellenük nem tudsz mit kezdeni!
Itt is vannak.
Ahol a Fidesz tart "ünnepséget", az nem mindenki számára látogatható, csak narancssárga karszalaggal léphetsz be és ha regisztráltál a Fidesz egyik oldalán, mint mondjuk október 23.-án a Millenárison.
Gulyás Gergely aznap nem a szabad ég alatt tartott "ünnepi" beszédet, hanem a Műegyetem egyik termében, de oda te már nem mehettél be.
Vajon miért bujkálnak ezek a rohadékok szerinted?
Először is tisztázzunk valamit: ez most zsarolás illetve fenyegetés akar lenni?
Az említett támadást elkövető neonáxi hulladék a fidesz testvérpártjának a híve.
Tehát ha nem kap elég szavazatot a viktátor, akkor számíthatunk arra, hogy az állampárt valamelyik hasonló nézetű tagja itt is hasonlóan fog cselekedni és ezt csak úgy akadályozhatjuk meg, ha elég kevés szavazatot kap a csúti kihívója?
"A tömegbehajtókban egy közös van, mindegyik migráns meg muzulmán"
Ez nem feltétlenül igaz!
Járj már utána mégegyszer, hogy a magdeburgi eset nem köthető össze a migrációhoz!
Ezt a kormány közeli közmédia szándékosan írja ezt, hogy "illegális bevándorlással köthető össze", holott nem igaz!
Magdeburgban egy Iszlám ellenes orvos hajtott a tömegbe, aki 2006-ban telepedett le Németországban, aki kábítószer hatása alatt állt.
Az amerikai esetet egy kitüntetett katona okozta, akit érdekelt az Iszlám Állam terrorszervezet "munkája".
De neki sem volt semmi köze az illegális bevándorláshoz.
Nyilván ezt is összefüggésbe hozta a "nemzeti" közmédia a migrációval.
Ha egy arab utalja az iszlamistakat akkor miért a németek köze hajtott ? Legközelebb meg a nemmukodo fekre fogják fogni?
A szegenyrétegből jövő, rövid idő alatt túl sok, azonos nemzebol jövő és vallasu bevandorlo mindig problémát okoz.
Az USA éppen ezért a 20. szazadban ügyelt a bevandorlok számára és összetételére,hogy ne legyen túlsúlyban egy nemzet, nyelv, vagy vallas se mert így tudták biztosítani,hogy az angol nyelv és kultúra többségben maradjon.
Orbánnak abban igaza volt,hogy a csorokat nem kell beengedni ilyen mértékben. Ugyanakkor meg jó lenne ha a magyar érdekeket kép ítélnek Kínával szemben is és befejezhetne a kozvagyon lopkodasat is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!