Mi a véleményetek hogy Brüsszel miatt akár
Magyarországon is hasonló tragédia történe mind
Magdeburgban? Ki az aki ennek ellenére is kockázatatt és
Magyar Pétere szavazna?
"Budapesten már most is több az arab mint mondjuk Bécsben"
:DDDDDD LOL, a hazugsággyár hogy beindult, elképesztő. :D
tegnap 19:11
12/20 Tuske29 válasza:
13.
A hazai bűncselekményeket hogyan kapcsolod össze a terrortámadásokkal kedves tiszás barátom?
Elhiszem,hogy az EP képviselőitek agyhalottak,de úgy néz ki,ez rátok,a szagos szavazókra is igaz...
tegnap 19:11
13/20 anonim válasza:
#8-9 Ki az a "ti"? Mert én soha nem akartam őket ide. Viszont amikor elküldötök a hazámból csak azért, mert nem tetszik a 14 éve tartó korrupció, szabadrablás, az ország kifosztása és lerohasztása, akkor azért mégiscsak ti menjetek a jó k... keletre a barátaitokhoz.
tegnap 19:18
14/20 anonim válasza:
Te nem jártál még mostanában Budapesten, se semmilyen nagyobb magyar városban, valószínűleg el sem hagytad a falud környékét. Javaslom nézz kicsit szét.
Bécsben sokkal több fehér dolgozik a gyorséttermekben, és akik nem fehérek még azok is beszélnek németül. Budapesten meg nem ez a helyzet. Csak arabok dolgoznak ilyen helyeken, és ha nem tudsz angolul, beszoptad, úgy kell neked, nem kíváncsi rád senki. A magyar nyelv itt már tényleg lassan kiszorul.
Nyugaton hol szorul ki a helyi nyelv a migránsok miatt? Sehol falván, kiskedden. Erről ennyit.
tegnap 19:18
15/20 anonim válasza:
#17 Sajnos egy újabb hazugság. :D Munkámból kifolyólag túl sok európai nagyvárosban jártam. Konkrétan vannak olyan negyedek, ahol már csak migráns van. Brüsszel, Amszterdam, München, Bécs, Párizs, Malmö, Stockholm, és lehetne sorolni. Van francia rendőr ismerősöm, konkrétan elmesélte, hogy Párizsban ha a no-go zónában lövöldözés van, nem mehetnek be azzal a címszóval, hogy majd elintézik egymás között. Sok helyre már nem megy be a mentő rendőri felvezetés nélkül.
tegnap 19:27
16/20 anonim válasza:
"munkádból kifolyólag" :D
Ezen behaltam. Egy csöves falusi senki vagy ember, vedd már észre magad :D
tegnap 19:42
17/20 anonim válasza:
Mindezt úgy, hogy egyáltalán nem ismersz. :) Na látod, ezért tartalak ostobának, mint ellenzéki szavazót. :D
tegnap 19:51
18/20 anonim válasza:
Budapest nagy falu, ez tény. :D
tegnap 19:51
19/20 anonim válasza:
Én meg csak úgy kedvtelésből, kirándulni voltam sok nyugati nagyvárosban, és mondhatni elég "színesek" lettek a kb 30 évvel ezelőttihez képest. Viszont az is igaz, Bp is kezd felzárkózni, főleg a kőbányai rész. A belvárost nem tartom olyan vészesnek, bár rengeteg a külföldi, de ők inkább turistáskodnak, vagy diákok. A rudasba benéztem a múltkorjában, na ott a vendégkör 90% külföldi volt, de szintén a turista-diák kombóból, de valószínű a 14 ezres belépő eléggé bekorlátozta a vendégkört.
tegnap 21:06
20/20 anonim válasza:
Orbénák 10.000x ennyi embert MEGGYILKOLTAK a covid alatt a folyamatos hozzánemértésükkel, leszaromságukkal, tutyimutyiskodásukkal bagatelizálásukkal, miegymással... és ez csak a covid!!
Azóta hányan haltak meg még az ellehetetlenülő szociális háló miatt? Hányan a rohadó korházak miatt?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!