Hogy lehet leiratkozni a nemzeti konzultáció és hasonló "tájékoztató" levelekről?
Figyelt kérdés
Nem akarok konzultálni, nem akarok értesülni, hogy mindmeghalunk és arról sem, hős kormányunk milyen jobbító dolgokat vitt végbe. És kicsi a ládám.
Hogy lehet globál leiratkozni ezekről? Bármi ami postán jön és tájékoztatni akár.
dec. 3. 07:55
1/8 A kérdező kommentje:
Gondosórát sem akarok, azt sem, hogy a szívverésemen legyen a kormány ujja.
dec. 3. 07:56
2/8 anonim válasza:
Pedig tök jó hogy hozza a postás. A múltkor is azzal gyújtottam alá a kandallómnak és tök jól begyulladt tőle. Ezzel egy darab begyujtó kockát megspórolt nekem a kormány. Ne mondjátok hogy nincs rezsi csökkentés. xD
3/8 anonim válasza:
Megtalál a propaganda. Mindenhol ott van. Hiába menekülsz.
5/8 anonim válasza:
Sehogy. Poént kell csinálni belőle, nekem 1990 óta (nagymama hagyatéka is benne van) van egy sereg szórólapom meg választási ígérgetésekkel megpakolt pakk papírom.
Soha egyet sem tartottak be. És mindegyiken kiemelten szerepel a "korrupció elleni harc", az örök joker.
6/8 anonim válasza:
Nincs mese, hajléktalan kell, hogy legyél.
7/8 anonim válasza:
Fogalmam sincs, mikre okézhatsz rá a neten, de én egyetlen egy darab ilyen szemetet nem kapok! Szerintem rosszul kezeled az információkat a neten, - más oka nem lehet annak, hogy ekkora különbségek legyenek kettő netet használó ember között! Ne menjek ki élve a szobából - ahol most vagyok, - ha nem igaz, hogy egyetlen egy ilyen ganéjt nem kapok sehonnan! De ha kapnék, akkor is tudom, hogy miként viszonyuljak ilyesmihez, - nem akadémiai szint!
8/8 anonim válasza:
Egyébiránt: nagyon érik bennem a gondolat a fentiek árnyékában is, hogy felszámolom a telefont, - mert a telefonon ma már mindent is lehet, csak telefonálni nem! Be fogom szüntetni, hogy a telefonon keresztül b@szogathassanak általam nem ismert és érdektelen senkik! Tökéletesen megvagyok nélküle, - jelenleg is csak azért tartok fenn telefont, mert 24/7-es elérhetőséget kell biztosítanom a munkáltatóm felé! Egyébként meg vastagon tojok a telefonra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!