A nemzeti konzultáció lényegében csak egy fű alatti felmérés hogy mennyi is a keménymag hívő?
A 2022-es választáson bő 3 millió szavazatot kapott a Fidesz, míg a legutóbbi konzultációt csak 1,38 millióan küldték vissza.
Ez lényegében csak egy felmérés hogy mennyi lehet az aki bármi áron hisz a Fideszben? Bár az is jó kérdés hogy a két szám különbözete kikből áll.
Az egésznek semmi értelme, csak pénzkidobás.
Az internetes szavazást már széttrollkodták az automata válasz generáló programokkal.
Egyrészt igen, másrészt hogy utána tudják mondani, hogy „a magyarok 99%-a megüzente Brüsszelnek stb."
Amúgy tényleg egy vicc az egész. Megpróbáltam kitölteni trollkodásból, aztán úgy voltam vele, hogy talán van 1-2 valamennyire értelmezhető kérdés. Azokra válaszolok, a többit meg üresen hagyom. De azt úgy nem lehet XD.
Marketing, és kampánystratégiai eszköz az egész, pedig ha normálisan lenne csinálva, szerintem tök jó ötlet lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!