Ursula Von Der Leyen segített egy beteg embernek utazása ideje alatt, Orbán Viktor hasonló esetet látva mit tett volna?
"segített egy beteg embernek utazása ideje alatt'
ja milliókat meg kinyírta az oltással, ekkora jótettet!!
Kérdező, Ursula eredendően orvos. Ezért segített.
Orbán jogász. Ha valaki életveszélyes jogi probléma elé kerülne pont mikor vele utazik együtt, akkor Orbán is segített volna.
Mivel több esze van mint neked (ez persze nem nehéz), így eszébe se jutna hogy ha valaki rosszul van akkor pont ő kellene aki majd segít.
Ursulának orvosi végzettsége van és egy orvosnak kötelessége segíteni ilyen helyzetekben, Hipokratesz miatt is.
A kérdés kicsit mesterkélt, rosszindulatú.
Azért tegyük hozzá, hogy Von Der Leyen-nek van orvosi végzettsége, így tényleg tudott segíteni.
Orbán max végrendeletet írni segíthetett volna.
Látom a németeknél is épül a személyi kultusz 😂
Gondolom a következő az lesz, hogy villanyt szerel, önkéntes tűzoltó stb 😆
nahát, miért ritkítottak sok választ?
pedig nem voltak sértőek. úgy látszik a kérdező érzékeny lélek.
9: Nem, az én válaszaimat is törölték, ha nem tűnt fel, nagyokos. Inkább a fideszesek lehetnek annyira hópihék, hogy jelentettek. Valaki az én válaszaimat jelenthette, vagy a kérdést.
Érdekes, hogy az 5. megmaradt. Mert ő volt az egyik jelentő.
Közlöm, hogy nem tartozok egyik párthoz sem, mindegyik oldalt szoktam kritizálni. A legnagyobb hópihék mindig a fideszesek, ők bírják a legkevésbé a kritikát. Ha urukról szól a kritika, akkor sértődnek meg a legjobban.
Az 5.-nek újra leírom: Nálad biztosan sokkal több eszem van. Az ilyen észlények kedvéért írtam a #politikai analógia kulcsszót. Lehet, hogy nem tudod, mit jelent, de akkor te csak ne kritizáld mások eszét és ne is kommentelj. Más válaszaid is nagyon buták szoktak lenni.
Szervizmérnök úr azzal vádolt, hogy álszent vagyok, mert rosszindulatú a kérdésem. Erre adott válaszomat is törölték:
A fideszes oldal rendszeresen hasonló, vagy sokkal rosszabb kérdéseket ír ki. Azokkal soha nincs bajotok. Azok már a rosszindulaton is rendszeresen túlmutatnak. Ez az igazi álszentség. Ahogy az 5. lekezelő válasza is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!