Ursula Von Der Leyen segített egy beteg embernek utazása ideje alatt, Orbán Viktor hasonló esetet látva mit tett volna?
#10 Mindig élvezettel olvasom a hasonló kommenteket. Megnyugtatóak. Aki ilyen agresszíven próbál másokat mocskolni, ennyire kényszeredetten próbál valamiféle kérdést összehozni és ilyen ostobán nyilvánul meg, az szépen megmutatja hogy tökéletesen érzi, hogy sem igaza nincsen, sem sikere nem lesz a politikában - vagyis tudja jól, hogy megint nem azok az esélyesek akiket ő szeretne.
De segítek kicsit. A kérdésed nem csak ostoba, de primitív is. Mivel a kérdést te találtad ki, így logikusan következik, hogy te eléggé ostoba kell legyél. Amit leírtam az szimpla ténymegállapítás volt és kitaláció mint a kérdésed.
11: Miről erőlködsz itt? Sikerem a politikában? Valamit nagyon benéztél, mert nem vagyok politikus. Ebből látszik, hogy nem csak, hogy eszed nem sok van, elment, de még őrült is vagy. Komoly idegrendszeri gondjaid lehetnek és hallucinálsz. Ez már a hibásan működő neuronsejtjeid eredménye. Lehet, hogy ebben szerepe van az alkoholizmusodnak is.
Ez a ténymegállapítás.
Azt hitted, hogy jelentettél, töröltek és azzal el is van intézve. Látom, bosszankodsz, ilyenkor szoktál ilyeneket íni, hogy "élvezed". Ne élvezd, nem gruppen partin vagy, pedig tudom, szeretitek. Ennyire futja tőled. Gyenge vagy, mint a harmat. Mint egy hópihe.
10.
De azt arra írtam, amikor a kérdésed tök ártatlanul próbáltad beállítani, hogy az csak analógiát keres.
Ekkor felhívtam a figyelmed, hogy írtál alá egy kis savazóversenyt is.
Nem tudom, mi volt még utána, ami miatt ezek eltűntek és általában fórumos szabály szokott lenni, hogy az intézkedést nem illik vitatni, úgyhogy nem is vitatom.
Lehet, az enyém csak azért szívódott fel, mert az már csak válasz volt valamire, így okafogyottá vált. Vagy úgy tűnt, mintha személyeskednék a kérdezővel, mindegy most már.
Te meg arra hivatkoztál, hogy a kormánypártiak is szoktak gúnyolódni.
De szerintem nem ártana differenciálni, érzékelni határokat, színvonalat, ilyesmit.
Például téged alapvetően nem kényszerített senki, hogy ilyen szavazást kiírj, te ezért aktívan cselekedtél, hogy ez létrejöjjön. Pedig különösebb értelme nincs, a kérdés(?) kitárgyalása nem fejt meg egy konkrét politikai eseményt vagy bármit.
15: "De szerintem nem ártana differenciálni, érzékelni határokat, színvonalat, ilyesmit."
Nos, akkor a legközelebbi kérdésnél is jutton eszedbe, amikor Orbánon kívül bárki mást, vagy más szavazóit gúnyoló kérdést látsz majd. Kíváncsi leszek az igyekezetre.
Írd csak majd le nyugodtan akkor is a meglátásaidat, hogy azoknak a kérdéseknek kiíróit sem kényszerítette senki a kérdés kiírására, hogy a kérdés kitárgyalása nem fejt meg semmilyen konkrét problémát, és a többi érvedet is.
Már a mai napon is találsz néhányat, ahová odarendőrködhetsz. Vagy a védelmed csak egy emberre terjed ki? Ugye nem alkalmazol kettős mércét? Csak mert nem látom, hogy máshol is így fontoskodtál volna.
Amíg ezt meg nem teszed, szerintem ne vádaskodj. Rendicsek?
Semmi rendőrködés, semmi vádaskodás, csak meglátás és vélemény.
Kérdezz-felelek oldalon, egy felelet egy kérdésre.
Igazából ez a politikai szekció (mocsár?) engem annyira nem érdekel, a fórumozás egyik legértelmetlenebb műfaja, azért is szoktam lehetőleg kerülni. Mindenki csak hajtogatja a magáét, senki nem győz meg senkit, ettől nem fognak átállni szavazók sem.
Politikai fórumokra (is?), általában rátelepszenek ellenszenves figurák is, elvakultak, egyoldalú gyűlölködők, ami egy idő után már felismerhető, fárasztó.
"Közlöm, hogy nem tartozok egyik párthoz sem, mindegyik oldalt szoktam kritizálni."
Szoktak lenni olyanok is, akik minden oldalra trollkodnak, mindenkibe belemarnak, mintha tényleg csak a kötekedés kedvéért írogatnának.
Én meg csak benéztem ide is, unalomból, mert éppen nem volt más szakmai téma.
Meg mostanában fut ez a Magyartalan Marha is, arra is rá akartam nézni, milyen az utóélete.
Mert tudok én is élcelődni, de csak ezért kérdést nem írnék ki. Meg a színvonalról is néha más elképzelésem van, mint másoknak.
Ott van Bayer Zsolt, kiváló példája annak, amikor színvonalasan is lehet, erősebb szavakkal odaverni. De ezt sokan nem érzékelik, hogy mitől más, mondjuk az ő stílusa, amitől mégis vállalható lesz.
Nem azt mondom, hogy példaképem, csak észrevettem, hogy hasonló a "felfogásunk", azaz nem kell róla példát vennem egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!