Hogy is van ez a Magyar Péter ajándékozási történet?
#20: "Cuki vagy így "anonim"-ként egy anonim forumon. :XD"
Most azt rovod a szememre, hogy anonim vagyok egy anonim fórumon, ahol mindenki anonim?
"Arra nincs szükség, mert hiteltelen."
Ezt te gondolod így, sokan mások viszont nem.
"Ez utóbbihoz: Párt, az NEM egy embert jelent!
Ha, így gondolkodás nélkül beálltok 1, azaz egy személy mögé, az csúnya dolgokat hozhat."
Lesznek többen is, nyugi. Fontosabb, hogy jó jelöltek legyen, mintsem hogy gyorsan meglegyenek. Egyébként vicces ezt a kritikát épp egy Mi Hazánkostól hallani, ahol van kb 3 ismert név, pedig jóval régebbi a párt a Tiszánál.
"dec. 23. 21:22"
Nem szemrehányás, vagy mégis?
Van lehetőséged arra, hogy a választott, kitalált neved használd egy anonim oldalon. Én sem vagyok egy született Hakapiszik... :)
Abban segítene, hogy tudnánk egymásnak célzott válaszokat adni név szerint. Politika, vallás, és még pár rovatban kialakulhat párbeszéd a válaszadók közt egy kérdés kapcsán.
Ha egy anonim fórum résztvevőinek 95%-nak az a neve, hogy "anonim", akkor az elég gáz. Ennyi erővel lehetne mindenki "Hiszékeny Úr" után "Iszákos Úr1-2-3...". Pont letojom, de lehessen célzottan válaszolni valakinek, még akkor is, ha törölnek pár választ, ami előfordul.
A Tisza párt hiteltelen, mert az! Nem csak én gondolom így, hanem minden magyar, aki egy politikai párttól egy programot vár, hogy mit, és hogyan tenne? Nincs nekik ilyen. 15 , vagy akárhány pont, az NEM program!
És végül:
Mi lenne az "áradó TISZA-val Magyar Péter nélkül? A TISZA pártot 2020-ban alapították, tehát ( Jóindulatú leszek.) 2 évvel a Mi Hazánk Mozgalom után. Értékelhetetlen volt a tevékenységük, létezésük mielőtt Magyar Péter "felvásárolta" volna őket.
Az "áttért" balos szavazóknak üzenem: Magyar Péter nem "balos", de nem is liberális.
Az MHM-nél azért nincs több ismert név, mert az igazságot nem szereti a média.
Ha érdekel a politika, akkor tessék nézni a Parlamenti közvetítéseket.
És, hogy ne gondoljátok azt, hogy csak a szélsőjobb elleni szankciók érdekelnek:
#22: "A Tisza párt hiteltelen, mert az!"
Ütős érv.
"Nem csak én gondolom így, hanem minden magyar, aki egy politikai párttól egy programot vár, hogy mit, és hogyan tenne? Nincs nekik ilyen. 15 , vagy akárhány pont, az NEM program!"
Majd a választásokra legyen részletes programjuk, nem most. Számomra az lenne hiteltelen, ha hirtelen a semmiből szednék elő a programjukat. A 15 pont nem program, csak egy irányvonal.
Egyébként az emberek nagy többsége nem a részletes program alapján szavaz. Engem érdekel, de az emberek nagy többsége nem fogja elolvasni. Jómagam még a Virradat programba is beleolvastam, de nem tetszett.
"Mi lenne az "áradó TISZA-val Magyar Péter nélkül? A TISZA pártot 2020-ban alapították, tehát ( Jóindulatú leszek.) 2 évvel a Mi Hazánk Mozgalom után. Értékelhetetlen volt a tevékenységük, létezésük mielőtt Magyar Péter "felvásárolta" volna őket."
A Tisza pártot Magyar Péter megjelenése óta érdemes számítani, előtte egy alvó párt volt, ezt senki nem vitatja. Innentől kezdve viszont már egy erős "brand" marad, az emberek nem fogják csak úgy elfelejteni.
"Az "áttért" balos szavazóknak üzenem: Magyar Péter nem "balos", de nem is liberális."
Nekem tökéletesen megfelel egy jobbközép párt. Régebben még a Fideszre is szavaztam, amikor még egy polgáriasabb vonalat vittek.
"Az MHM-nél azért nincs több ismert név, mert az igazságot nem szereti a média."
Könnyű mindent a médiára fogni, de az MHM se igazán reklámozza azokat a nagy neveket, amiket állítólag a média miatt nem ismerünk.
"Ha érdekel a politika, akkor tessék nézni a Parlamenti közvetítéseket."
Szoktam néha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!