Hogy is van ez a Magyar Péter ajándékozási történet?
Figyelt kérdés
tegnap 17:43
1/21 anonim válasza:
Na én is kíváncsi vagyok, csak itt olvastam, én sem tudok semmit.
2/21 A kérdező kommentje:
ugyanis Magyar Péter előadta a nagy hogy őt a fidesz nem engedi hogy ajándékozzon közben meg kiderült hogy hazudozik össze-vissza mert nem a fidesz nem engedi,hanem egyszerűen van egy olyan rendszabály ami szerint alá kell írni annak aki ajándékoz és ő egyszerűen nem volt hajlandó aláírni tehát összevissza hazudozik
tegnap 17:44
3/21 anonim válasza:
Még Gyurcsány is igazmondó juhász Magyarhoz képest!
És az emberek egy ilyen ember kezébe akarnak hatalmat adni!
4/21 anonim válasza:
#2: Nem engedték a helyszínen átadni az ajándékokat, azokat elszállították, így ki tudja mikor kapják meg a gyerekek, ha egyáltalán megkapják. A fideszes politikusokkal nem így bántak és nem ezt a protokollt alkalmazták. Ezt csak az nem látja, aki nem akarja.
5/21 anonim válasza:
#3: Tudjuk, hogy összeálltatok Gyurcsánnyal, de én a helyedben ezt nem reklámoznám :D
6/21 A kérdező kommentje:
4.
Talán azok szabályosan ajándékoztak aláírással.
tegnap 17:51
7/21 A kérdező kommentje:
5.
a tisza ált össze a dkával a budapesti közgyűlésben
tegnap 17:52
8/21 anonim válasza:
Antimagyar Pjotr megpróbált egy közintézmény területére erőszakkal behatolni oszt kivágták, ennyi volt a történet. Több esetben orra alá tolták az ajándékozáshoz szükséges szerződést amit nem volt hajlandó aláírni inkább erőszakhoz folyamodott.
9/21 anonim válasza:
#6: Te tényleg nem érted, hogy nem adtak lehetőséget olyan szerződés aláírására, amellyel a helyszínen odaadhatták volna?
10/21 A kérdező kommentje:
akkor mások hogy tudnak ajándékozni?
igen elhiszem hogy csak Magyar Péternek nem engedték hogy ajándékozzon mert igazából rájöttek hogy ő maga egy gyerek és neki kéne ajándékot adni
tegnap 18:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!