Hogy is van ez a Magyar Péter ajándékozási történet?
3:
Gyurcsány és a Fidesz 14 éve összejátszanak, ezt szintén csak az nem látta, aki nem akarta. Most annyi a különbség, hogy egyre kevésbé titkolják.
20 darab "Mikuláscsomag" bolti áron kb. 40 e Ft. nem oszt, nem szoroz egy ekkora tétel, mikor milliárdos csalásokról akarja valaki lerántani a leplet. Úgy nézett ki, hogy az intézmény vezetője hívta meg Magyar Pétert. megtehette volna, hogy szépen, magánemberként eljuttatja az ajándékait az árváknak. És ennyi. Vagy visz magával egy videós stábot, akik ezt felveszik, és mindenki örül. De, NEM! Dráma kell! Előre bejelentem, hogy ide megyek provokálni...
Az MHM segítő akciójainál is videóztunk, de nem tettük ki a kirakatba.
Nevetséges a FIDESZ, meg Magyar Péter próbálkozása is! ( TISZA pártot azért nem nevezem meg itt, mert az valójában nincs is...)
#10: "akkor mások hogy tudnak ajándékozni?"
Úgy, hogy másokat nem lehetetlenítenek el kicsinyes politikai bosszúból.
"igen elhiszem hogy csak Magyar Péternek nem engedték hogy ajándékozzon mert igazából rájöttek hogy ő maga egy gyerek és neki kéne ajándékot adni"
Ez aztán komoly érv.
A mai napom:
3 idős, egyedül élő embernél voltam, mert már nem jutott az erre a célra szakosodott társaimból. Semmi extra, csak meghallgattam a panaszaikat. 1-2-t fel is írtam, de jobbára a régi időkről, családtagjaikról beszéltek fényképeket mutattak. A szomorú az volt, hogy épp engem ismertek fel, mint fiukat, vagy unokájukat. Marika néni, aki anno olvasni, írni megtanított át is látott a "szitán". Nem nagyon tudnám leírni...de azt hiszem, pont ez az ölelés, amiért érdemes másokon segíteni.
Politika, vallás, meg semmi nincs, ami ezt kihozza valakiből. Ritkán sírok, mert egy "Kemény náci" vagyok, de bömböltem, mint egy csecsemő...
És nem szégyenlem!
"van egy olyan rendszabály ami szerint alá kell írni annak aki ajándékoz és ő egyszerűen nem volt hajlandó aláírni tehát összevissza hazudozik"
Hülyeségeket beszélsz, kérdező.
Nem rendszabály, hanem jogszabály, és nem Péternek kellett volna aláírnia, hanem a TISZA párt nevében bármelyik meghatalmazottnak.
És azért nem lett aláírva, mert az otthon vezetősége egy hetes e-mailezés után sem volt hajlandó elkészíteni a végleges szerződést, miközben ez a procedúra jellemzően egy, maximum kettő napot vesz igénybe.
Teljesen kiborultam!
Magyar Péterék dedikálása idején derült ki ugyanis, mi lett az előző napi, III. kerületi gyermekotthonba érkezett ajándék-szállítmányunk sorsa:
Miután Önkénteseink bepakolták az épület halljába a temérdek legot, babát (stb), Magyar Péter és a minisztériumi államtitkár Fülöp Attila ( és a jelenlévők) között 2 órányi ádáz vita és "egyezkedés"indult; maradhat-e, a hatalmas csomag a lll.kerületi gyermekotthonban élő gyerekeké vagy sem... Végül két órás szó-csata után Fülöp Attila legyintett, és azt mondta; minden ajándék maradhat!
Örültünk, hogy a GYERMEKEK ÉRDEKE győzedelmeskedett, és reméltük, hogy már aznap délután, a gyermekotthon lakói az ovis karácsony alkamával ki is próbálhatják mind! Ám - miként azt Magyar Péter Tisza könyvének belvàrosi dedikálásán megtudtuk; Fülöp államtitkár Úr - amint mi Tiszàsok távoztunk az otthonból - meggondolta magát, és felpakoltatta a gyerekek számára általunk ott hagyott összes ajándékot, és a minisztériumi autóval elvitte - anélkül, hogy közölte volna, hova szállíttatja...
Azóta sem térek magamhoz..
Van egy jó ismerősöm, aki benne van a rászorulók segítésének témájában.
Az a pár "mikulás csomag" közelben nincs ahhoz, amit írásban be kellene jelenteni. Simán oda lehetett volna adni az intézmény vezetőjének, és utólag ezt akár be is dobhatták volna a FaceBookra, mint "jópontot". Országos balhét kellett hozzá csinálni! Most már az Isten sem mossa le, hogy a FIDESZ "futtatja" Magyar Pétert. Eddig nekem is voltak kétségeim, de most már tiszta...
#18: "Eddig nekem is voltak kétségeim, de most már tiszta"
Szerintem pedig eddig is és ezután is a Tisza hiteltelenítése és a Mi Hazánk népszerűsítése a célod. Minden más csak mellébeszélés.
ma 19:17
Cuki vagy így "anonim"-ként egy anonim forumon. :XD
"a Mi Hazánk népszerűsítése" Az rendben is van, mert tényleg ezt szeretném.
"a Tisza hiteltelenítése" Arra nincs szükség, mert hiteltelen.
Ez utóbbihoz: Párt, az NEM egy embert jelent!
Ha, így gondolkodás nélkül beálltok 1, azaz egy személy mögé, az csúnya dolgokat hozhat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!