A Fidesz miért nem engedi hogy Magyar Péterék a több ezer felajánlásból vásárolt ruhát, játékot, ajándékcsomagot eljuttassák a gyermekotthonok lakóihoz karácsonyra?
Most függetlenül attól hogy politikai ellenfelek, nem pitiánerség ez egy "kicsit"?
Most tényleg erre a szintre kell lesüllyedni? Mire jó ez az aljasság? Miért gondolják azt hogy ez még a fideszes emberekben sem vált ki ellenszenvet?
"bocs de én pont fordítva látom.. hogy engema gyereek érdekelnek, anyukám is dajka.. van 2 pici gyereke ismerősömnek akikre már vigyáztam is félig én féliig a tesója."
Ha valóban a gyerekek érdekelnek akkor miért azzal foglalkozol hogy kitől kapják az ajándékot és melyik politikai erőnek áll érdekében adni, ahelyett hogy pusztán azzal a ténnyel foglalkoznál hogy nem kapják meg? Ez így nagyon sántít.
Vigyáztál már gyerekekre? Huha én meg neveltem is már gyereket. (Megjegyzem a téma szempontjából teljesen irreleváns, akár tőled, akár tőlem ezzel hencegni. Nem is értem hogy jön ez neked ide, ezzel nyugtadgatod magad)
Azt mondod "fordítva látod": Áruld már mit látsz fordítva ahhoz képest ahogyan én látom?
Milyen első benyomás? Bántottam a Fideszt vagy mi? Ez volt az?
"ellenben itt nagyon Magyar Peti vs Fideszre megy ki 🤔"
Ha csak arra menne ki akkor miért mondtam volna hogy
"Mint írtam ha a Fidesz akarna ajándékokat adni és Magyar Péter tenne ennek keresztbe akkor arról pont ugyanez lenne a vélemenyem bármennyire is rühellem a Fideszt."
Persze mondhatod hogy hazudok...de azt nem mondtad.
Következésképpen ennek ismeretében te saját magadnak is hazudozol amikor azzal jössz hogy ez csak Magyar Péterre és a Fideszre megy ki.
Nem csak az én gondolatmenetem létezik valóban, és? Most ezzel mit kezdjek? Vagy mire célzol ezzel? Ezt én is írhatnám neked. Ez triviális. Vagy ez most esett le?
Mi történt volnba, a fidesz megint megakadályozta, hogy szép karácsonya legyen egy újabb gyermekotthon lakóinak.
" azt próbálják megakadályozni, hogy MP politikai haszonra tegyen szert."
Dehát ezzel pont arra tesz szert... sokkal nagyobbra mint azzal ha simán csak engedik hogy az intézményvezető átvegye az ajándékokat. Vagy ezt csak én látom így? Az nem annyira érdekes hiszen miért ne lehetne adományozni? Azt akkor is lehetne ha egyebként megfelelő körülmények között élnének a gyerekek. Így viszont csak generálják a felháborodást a bizonytalan szavazók körében is.
#47-48
Ennyit a Fidesz "gyermekvédelmi" politikájáról!
A "keresztény nemzeti szuverén" kormány...😯
😒😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!