A Fidesz miért nem engedi hogy Magyar Péterék a több ezer felajánlásból vásárolt ruhát, játékot, ajándékcsomagot eljuttassák a gyermekotthonok lakóihoz karácsonyra?
Most függetlenül attól hogy politikai ellenfelek, nem pitiánerség ez egy "kicsit"?
Most tényleg erre a szintre kell lesüllyedni? Mire jó ez az aljasság? Miért gondolják azt hogy ez még a fideszes emberekben sem vált ki ellenszenvet?
"minden féle ellenkampányolást bojkottálnak nyilvánosan konkrétan"
Te miről beszélsz? Hogyan lehetne már bojkottálni egy ellentüntetést?(segítek ezt a szót kerested)
Definiáld már mit értesz ez alatt?
"hát de ez is költői kérdés nem?"
A kérdés nem költői abban az esetben az ha úgy érzed amúgy én is egyetértek ezzel a fajta működéssel amit a fidesz csinál.
"amúgy meg ettől még ő személyesen támogathatja kamerák nélkül akit akar.. csak sztem Péter kampányt akar, hasznot ebből természetesen"
Ajánlom figyelmedbe az egyik válaszoló által irtakat:
"Álnaiv dolog lenne azt gondolni, hogy az ilyen kedveskedő gesztusoknak, mint ez az ajándék osztás, nincs politikai célja. Persze, hogy van! Olyan politikus még nem született a Földön, aki ne élt volna ilyen lehetőséggel!
Csakhogy itt van mellette egy valós probléma is, nevezetesen a gyermekotthonok minden szempontból gyalázatos helyzete, amit a kormányzat próbált a szőnyeg alá söpörni, amíg lehetett. De ahogy nyilvánosságot kaptak érzékeny részletek, már nem tudták a szellemet visszazárni a palackba, így megpróbálják ezt a helyzetet MP ellen fordítani. És ha valami, hát ez az igazi politikai haszonszezési szándék! Bármi aron!
A mi városunkban is van egy gyermekotthon. A dolgozóknak megtiltották, hogy beszéljenek. Ha MP jön, szóba sem állhatnak velük, nem nyilatkozhatnak semmilyen sajtónak, és -természetesen- be sem engedhetnek senkit."
Neked civil ÁLLAMPOLGÁRKÉNT (tudod ez valaha jelentett valamit) nem azt kellene nézned hogy mi a gyerekek érdeke ahelyett hogy azon vekengsz hogy milyen módon akarják odaadni nekik amíg egymással csatároznak? Hát ezt még Fidesz szavazóként is beláthatnád hogy védhetetlen álláspont..
Nekik az a dolguk hogy egymással harcoljanak az ország vezetéséért neked meg az hogy a gyerekek érdeket nézd. Jelenleg az az érdekuk hogy megkapjak. Ha a Fidesz akarná adni és Magyar Péter tamasztana be akkor rá haragudnék és gondolnám gusztustalannak.

#19: " üvöltözik az intézmény vezetőjének, hogy nyissák ki a hátsó ajtót, mert azon akar menekülni és megfenyegeti."
Gondolom, nem egyből üvöltözéssel kezdte, hogy a hátsó ajtón akar kimenni, hanem kérte. És ha ott akart, mi volt az akadálya? A főnökasszony élvezni akarta a látványt, hogy a kint rikoltozó, felhergelt, nyugdíjas állatok talán még a kabátot is letépik MP-ről? Elvis és a Beatles sem a főbejáraton távozott előadás után, volt okuk rá.
Egy hátsó ajtót kérésre kinyitni olyan nagy gond? Ha nem volt meg a kulcs, az a gond, mert lehet, hogy az az ajtó tűzvédelmi vészkijárat is egyben.

én semmilyen szót nem kerestem :D
elég nagyképű vagy, na jóéjt

amúgy elolvastad a saját kérdésed? fidesz mérnem engedi hogy "magyar péterék"
tehát milyen civilekről beszéltek :D hát már a kérdésedből én arra gondoltam hogy ez politikai intézkedés

"Csakhogy itt van mellette egy valós probléma is, nevezetesen a gyermekotthonok minden szempontból gyalázatos helyzete, amit a kormányzat próbált a szőnyeg alá söpörni, amíg lehetett. De ahogy nyilvánosságot kaptak érzékeny részletek, már nem tudták a szellemet visszazárni a palackba, így megpróbálják ezt a helyzetet MP ellen fordítani. És ha valami, hát ez az igazi politikai haszonszezési szándék! Bármi aron!"
amúgy azt akarod mondani hogy akik nem adományoznak.. azok most Magyar Péterért megfogják tenni? hát ettől még mindenki úgy adományozik olyan szervezetnek az adójából, vagy másból ahogy jól esik.
"én semmilyen szót nem kerestem :D
elég nagyképű vagy, na jóéjt"
Tudod, ha ettől az egy momentumtól vagyok nagyképű hogy kijavítottam egy általad nem jól használt szót, akkor ez legyen a legnagyobb bajom:)
"amúgy elolvastad a saját kérdésed? fidesz mérnem engedi hogy "magyar péterék"
tehát milyen civilekről beszéltek :"
Tehát ha a lényegi dologban nem kívánsz vitázni, nevesen hogy a fidesz gátolja az ajándékok célba juttatását akkor nekiállsz az ügy szempontjából jelentéktelen csipkelődésbe bocsátkozni hogy amikor civilekről beszélek és nem szeretnéd érteni hogy Magyar Péterről van e szó, vagy azokról a civilekről akik egyébként az adományokat finanszírozták ?:DD
Öreg, ez a legalja.... Tényleg ennyire futja?

Ja, hogy Menczer fellépése kicsit sem volt "botrányos", mi?
Ja, de!
Sokkal botrányosabb volt a viselkedése azzal, hogy "kommunikációs igazgatóként" trágár stílusban beszélt MP-rel.
Viktor pedig "kitüntette" őt.
Az ugye senkinek nem tűnt fel, hogy az egész kitiltási hiszti Fidesz megrendelésre történt, hogy sehol ne engedjék be Magyart?

36 a legalja az te vagy hogy itt kampányolsz a gyakorin Magyar Péterért :D
világos?
"36 a legalja az te vagy hogy itt kampányolsz a gyakorin Magyar Péterért :D
világos?"
Én a gyerekekről beszéltem és arról hogy a Fidesz gáncsolja az ajándékok célbajutását.
Mint írtam ha a Fidesz akarna ajándékokat adni és Magyar Péter tenne ennek keresztbe akkor arról pont ugyanez lenne a vélemenyem bármennyire is rühellem a Fideszt. Neked nem mindegy teged nem a gyerekek érdekelnek a politikai csatározáson kívül mivel láthatóan egy abszolút jellemtelen ember vagy, de semmi baj mert neked kell látni azt az arcot ami visszanéz rád a tükörből nap mint nap! 😁🙈

bocs de én pont fordítva látom.. hogy engema gyereek érdekelnek, anyukám is dajka.. van 2 pici gyereke ismerősömnek akikre már vigyáztam is félig én féliig a tesója.
ellenben itt nagyon Magyar Peti vs Fideszre megy ki 🤔
nem kell itt izzadnod feljövök első benyomás ez.. fogadd el. nem csak a te gondolatmeneted létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!