Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz miért nem engedi...

A Fidesz miért nem engedi hogy Magyar Péterék a több ezer felajánlásból vásárolt ruhát, játékot, ajándékcsomagot eljuttassák a gyermekotthonok lakóihoz karácsonyra?

Figyelt kérdés

Most függetlenül attól hogy politikai ellenfelek, nem pitiánerség ez egy "kicsit"?

Most tényleg erre a szintre kell lesüllyedni? Mire jó ez az aljasság? Miért gondolják azt hogy ez még a fideszes emberekben sem vált ki ellenszenvet?

ma 01:07
 1/9 A kérdező kommentje:
Azt is akádályozzák hogy önkéntesek újítsák fel a miskolci gyermekotthon vizesblokkját.
ma 01:08
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Nem értem a kérdést, Magyar Péter is fideszes.... mit nem engednek kinek?

A miskolci gyermekotthon vezetője maga utasította el tudtommal, miután 1-2 hete olyan stílusban fenyegette őket ez a naracskárosult NER Peti, hogy szégyen...

ma 01:19
 3/9 anonim ***** válasza:
15%
Egyem a szívét, a botránya előtt is adományozott nekik minden évben Péterünk? Vagy csak a szokásos reklám fogás ex igazgató, ex vezérigazgató, ex elnökségi tag, ex bizottsági tag, Mádl Ferenc keresztfiától?
ma 01:21
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Mert MP nem adományozni akar, hanem médiahajcihőt. Fogadjunk az már nem tetszene neki, ha kimenne elé az intézetvezető a kapu elé és azt mondaná tessék szépen nekem ideadni majd én beviszem a gyerekeknek.
ma 01:40
 5/9 A kérdező kommentje:

"A miskolci gyermekotthon vezetője maga utasította el tudtommal, miután 1-2 hete olyan stílusban fenyegette őket ez a naracskárosult NER Peti, hogy szégyen..."

Nekem ez új, mutasd már meg hol fenyegette? Ez az a rész ahol nem akarták kiengedni hátul mert szintén azt az utasítást kapták hogy jobb lenne ha inkább elöl menne ki mert oda lett vezényelve a hőbörgő nyugger kommandó? Az első ajtón érkezett, láttad a felvételt milyen tudatállapotban voltak az ott lévők? Az nem volt alpári? Az nem volt szégyenteljes? Ezt te sem hiszed el.. Hogy nem volt direkt megrendezve.

A Miskolci gyermekotthon vezetője nem egy autonóm személy, azért utasítja el mert ezt az utasítást kapta a főnökétől hogy azokat az adomámyokat NEM lehet átvenni.

Végülis a gyerekeknek ez a legjobb, biztos navicsok van az ajándékok között...(hülyéknek figyelem szarkazmus volt)

ma 01:43
 6/9 A kérdező kommentje:

"Egyem a szívét, a botránya előtt is adományozott nekik minden évben Péterünk? Vagy csak a szokásos reklám fogás ex igazgató, ex vezérigazgató, ex elnökségi tag, ex bizottsági tag, Mádl Ferenc keresztfiától?"

Tehát ha én soha életemben előtte nem adományoztam, sőt ne adh Isten kifejezetten erkölcstelen életet éltem akkor jobb ha inkább soha nem adományozom:) Azt amúgy sikerült értelmezni hogy erre az adományra való pénzt civilek emberek gyűjtötték össze mint pl te vagy én?

"Fogadjunk az már nem tetszene neki, ha kimenne elé az intézetvezető a kapu elé és azt mondaná tessék szépen nekem ideadni majd én beviszem a gyerekeknek."

Ezt nem tudhatjuk meg mert ezt nem emgedték hogy az igazgató átvegye az adományokat.

"Mert MP nem adományozni akar, hanem médiahajcihőt."

Értem, tehát azt csak a Fidesznek lehet ebben az országban :D

ma 01:48
 7/9 anonim ***** válasza:

#2 "Nem értem a kérdést, Magyar Péter is fideszes"

Azért az már egy új szint, amikor az ellenzéket nem összegyurcsányozni kell, hanem összeorbánozni ahhoz hogy ne szavazzanak rá. :)

Már csak azt szeretném megkérdezni, hogy miért nem szavaznak akkor Magyar Péterre a fideszesek is? :) Elvégre Fidesz = Tisza Párt

ma 02:19
 8/9 anonim ***** válasza:

Van abban igazság, hogy MP csak azért akar annyira adományozni, mert ebből próbál politikai erőt kovácsolni magának, ellenben általában a politikusoknak AZ KELLENE, HOGY A DOLGUK LEGYEN, hogy a problémákra felhívják a figyelmet, és akinek a kezében a hatalom van, az találjon a problémákra megoldásokat.

Én korábban is azt vallottam, hogy ha nem lenne probléma, akkor MP nem tudna semmiből sem politikát csinálni, szóval a fidesz csak magának köszönheti ezeket a botrányokat.

Az intézményvezető általi átvétellel csak annyi a probléma, hogy nagy valószínűséggel azt is ellopnák, mert ezektől ennyi telik.

ma 03:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Büntiben van mert az exfelcsije intézetis gyerekekjel fajtalankodó pedofiloknak intézett kegyelmet.
ma 04:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!