Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit vegyek fiú osztálytársamna...

Mit vegyek fiú osztálytársamnak ajándékba?

Figyelt kérdés

Őt húztam ki, de nem nagyon tudni róla semmit

16-17 éves és nem szereti a csokit nagyon szóval az már nem jó

Néhány barátom már ment oda hozzá és konkrét megkérdezte, hogy minek örülne, de csak azt mondta, hogy nem tudja

Keretnek 5 ezer forint lett megadva, de engem nem zavar ha kicsit többet költök rá

dec. 6. 15:12
 1/3 anonim válasza:
Kisebb illatszer csomagokat most mindenhol lehet kapni. Egy ennyi idős srác mindig örül az ilyen ajándéknak.
dec. 6. 16:18
 2/3 anonim ***** válasza:

ha csokival meg dióval meg manadarinnal pakolod tele az szenvtelen, max baráti

ha beleteszel egy értékes tárgyat az már olyan mint egy szerelmes levél talán

ezért próbál mindenki olyanokkal megpakolni ami közömbös.

amúgy 5 ezer??? :O úriisten.. én 7 éve ballagtam akkor még volt vagy 2000 ft :D

dec. 19. 12:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy jó minőségű kozmetikai csomaggal nem lőhetsz nagyon mellé szerintem. Csak ne valamilyen konkrét illatnak a csomagját válaszd -kivéve, ha biztos vagy benne, hogy az a kedvence-, hanem inkább egy minőségibb 'pasisat'. Én a családban több fiúnak is a Ziaja MEN csomagot vettem, mert azt a márkát én is nagyon szeretem.
jan. 6. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!