Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » LOMBIKOSOK!Vigyek az asziszten...

LOMBIKOSOK!Vigyek az aszisztenseknek is ajàndèkot?

Figyelt kérdés
Megszülettek a babàim ès szeretnèk holnap vinni egy kis ajàndèkcsomagot fènykèpekkel a babàkròl a dokinak.Szerintetek ciki ha csak a dokinak viszek?

#lombik #Ajàndèkcsomag
jún. 11. 12:00
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
81%
Hát én nem biztos, hogy vinnék, mert aki neked a világ legnagyobb kincse, neki csak egy gyerek a sok közül (bocsi). De ha viszel valamit, akkor már szerintem az asszisztensnem is vigyél legalabb egy csokit vagy kávét
jún. 11. 12:04
 2/23 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem az asszisztenseket se hagyd ki. Ha ők is rendesek voltak akkor egy doboz kàvétól meg bonbontól nem leszel szegényebb.
jún. 11. 12:04
 3/23 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem senkit nem érdekelnek a gyerekeidről készült képek, bocsi, hogy zt mobdom, de én tuti nem örülnék neki. Berakja majd a fiókba és sose vezsi elő, garantálom. Inkább akkor már tényleg kávé/bonbon, bár nem értem, miért kell jutalom, amiért a dolgukat végzik és kedvesek, ami alap lenne.
jún. 11. 12:09
 4/23 anonim ***** válasza:
78%

Most gyorsan ránéztem az egyik intézet statisztikájára, 305 klinikai terhesség volt 2022-ben,amikor 4 orvos dolgozott ott. Az kB 75 baba/orvos évente.

Nincs szükségük évi 75 csomag kávéra, szerintem le kellene szokni erről az ajándékozgatásról.

Amikor visszaküldöd a statisztikához a papírt abba tehetsz egy fotót, azokat lehet gyűjteni egy kis borítékban, de mást szerintem felesleges adni.

jún. 11. 12:11
 5/23 anonim ***** válasza:
35%
A képeket kidobják, sajnálom, de ezt pontosan tudom. Azt ne adj, csak mutass. Olyasmit vigyél, ami fogyasztható, abból is inkabb valami különlegeset, minőségit, ne omnia meg ferrero rocher vagy merci legyen, mert ha ezekre ránéznek, már hánynak.
jún. 11. 12:18
 6/23 anonim ***** válasza:
76%
Nekem ilyen helyen dolgozik egy kedves barátnőm, megkérdeztem, hogy minek örülnek, és azt mondta hogy mindenféle csoki, bonbon, stb a fiókba végzi, ha tényleg kedveskedni akarok, akkor adjak egy nagy gyümölcstálat mert azt szívesen tudja fogyasztani az egész személyzet.
jún. 11. 12:18
 7/23 anonim ***** válasza:
70%
Ezeken felül meg aminek tényleg hasznát veszik, azok a dm-es, rossmanos ajándékkártyák.
jún. 11. 12:20
 8/23 anonim ***** válasza:
75%
#5 Tapolcán tele van tapétázva a klinika fala lombik babák képeivel, még a 2000-es évek elejéről is, szóval ott tuti nem dobják ki.
jún. 11. 12:22
 9/23 anonim ***** válasza:
30%

#3! Nem mondta senki, hogy éjjel -nappal nézegetni fogja, vagy kirakja otthon a háló falára 🤣

De nekem pl.közvetlenül lombik előtt jött össze spontán a babám. Még csak pár hetes voltam, amikor időpontom volt a következő konzultációra, elmentem hogy megkérdezzem, maradhatok-e így a rendszerben, mert ugyan most biztos nem lesz lombik, de ha ne adj Isten ő nem marad meg(volt már vetélés előtte) és kiesek, akkor félő, hogy a korom miatt már nem kerülhetek vissza.

Azt mondta a doki, hogy igen, természetesen, de ezzel most ne foglalkozzak, csak a jelenlegi terhességemmel, meg azzal, hogyha megszületett küldjek róla egy képet 😁

Szóval így is ő kérte, hogy semmi köze nincs a gyerekemhez, azon kívül, hogy voltam nála pár konzultáción. Nyilván az meg jobban érdekli, akinek a megszületésehez nagyban hozzájárult.

jún. 11. 12:34
 10/23 anonim ***** válasza:
62%
Én spontán lettem terhes, az orvosom mégis kért képet a babáról, pedig budapesti orvosként egy nap több szülést is levezet.
jún. 11. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!