LOMBIKOSOK!Vigyek az aszisztenseknek is ajàndèkot?
Most gyorsan ránéztem az egyik intézet statisztikájára, 305 klinikai terhesség volt 2022-ben,amikor 4 orvos dolgozott ott. Az kB 75 baba/orvos évente.
Nincs szükségük évi 75 csomag kávéra, szerintem le kellene szokni erről az ajándékozgatásról.
Amikor visszaküldöd a statisztikához a papírt abba tehetsz egy fotót, azokat lehet gyűjteni egy kis borítékban, de mást szerintem felesleges adni.
#3! Nem mondta senki, hogy éjjel -nappal nézegetni fogja, vagy kirakja otthon a háló falára 🤣
De nekem pl.közvetlenül lombik előtt jött össze spontán a babám. Még csak pár hetes voltam, amikor időpontom volt a következő konzultációra, elmentem hogy megkérdezzem, maradhatok-e így a rendszerben, mert ugyan most biztos nem lesz lombik, de ha ne adj Isten ő nem marad meg(volt már vetélés előtte) és kiesek, akkor félő, hogy a korom miatt már nem kerülhetek vissza.
Azt mondta a doki, hogy igen, természetesen, de ezzel most ne foglalkozzak, csak a jelenlegi terhességemmel, meg azzal, hogyha megszületett küldjek róla egy képet 😁
Szóval így is ő kérte, hogy semmi köze nincs a gyerekemhez, azon kívül, hogy voltam nála pár konzultáción. Nyilván az meg jobban érdekli, akinek a megszületésehez nagyban hozzájárult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!