Lombikosok! Fagyasztott beültetésem volt csütörtökön, 4 napja. Aznap este elég nagy görcsöt éreztem, szúró fájdalmat, azóta is folyamatosak a kisebb-nagyobb görcsök szúró érzések. Ma is elég fájdalmas! Ez normális? Kellene félnem?
Figyelt kérdés
ápr. 28. 10:41
1/3 anonim válasza:
Hozzányultak ottbent a berendezéshez. Teljesen normális, amíg nem vérzel.
2/3 anonim válasza:
Egy beültetésnél nincs nagy piszkálás, csak egy katétert helyeznek be, amin át bejuttatják az embriót.
És mivel FET, leszívás sem volt, kb. én csak azután tapasztaltam alhasi panaszokat.
3/3 anonim válasza:
Én a beültetés napján, hazafelé a kocsiban éreztem görcsöt és szurkálást is (5 napos embriókat kaptam vissza). Sikeres lett. Nyílván nem ettől függ egy sikeres beültetés, de ott elkönyveltem magamban, hogy tuti siker lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!