Normális ha folyamatosan gorcsol a hasam picit, minden nap inszeminacio utan?
9napja volt inszeminaciom es a hasam alja folyamatosan gorcsol olyan meg akar jönni érzésem van majdnem minden nap!Valakinek volt mar igy es mi lett az eredménye vagy ez mar negatívum a teherbe esésre?
Koszonom a válaszokat :)
Nekem ovu után menziig szokott. Rosszat nem jelent mert teherbeestem, akkor is ugyanígy volt.
De!! 9. dpo már javában beágyazódás környéke. :) ha kb 2-3 napja érzed, akkor inkább arra tippelnék. :)
Koszonom válaszod:)))
Gratulalok a babadhoz!!!
Nagyon reménykedünk mert jo lenne egy kisteso!
A gorcsolgetes minden nap érzem de nem nagyon csak is fajdogal a hasam mint mielőtt meg jon.Jovo hét penteken kell tesztelnem de addig nagyon stresszes kibírni :)))
De joooo
Gratulalok:)))nagyon remelem nálam is sikeres lesz!Mar volt egy spontán terhességem es nekem semmi bajom nincs.Mar a párom is Oke de a betegsége kezelése utan mar nem lehet neki természetes uton gyerek.Szoval örülünk a kicsi lanyunknak de egy teso meg jöhetne:)
Hanyadik napra csináltad a tesztet mikor mutatta a pozitív jelet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!