Huhh. Nem tudom, hogy most sírjak, hagy örüljek? Február 11-én volt az inszemünk.21-én lett egy foltom,23-ától folyamatosan barnázok.
Az a legfontosabb, hogy pihenj, szedd a gyógyszereket és csak pozitívan gondolkodj! Eszedbe se jusson, hogy baj lehet! :) Ha vallásos vagy, imádkozz! :)
Biztos minden rendben lesz! :)
Sziasztok.Szia kérdező.Azóta mizujs veled?
Nekem is inszem volt januárban elsőre sikerült.A duphastont inszem napja óta szedem eleinte nekem is barnás nyálkás cucc jött ki,de már nem.
Hasonló az esetem az inszem utáni 14.napon azaz ciklus 31.napján én is halvány pozit teszteltem,várni kellett.Vánszorogtak a napok.35.napon is halvány pozi.38.napon erős pozi a hcg 1223,40---
Az utolsó mensim első napja január 5.tegnap volt 70napja azaz 10hete.Csüt.voltam uh.-n mivel késői inszem volt késői baba nyugalom 6hetes várandósságnak felel meg a 19mm petezsák embrió még nem detektálható.Múlt héten is voltam akkor 15mm petezsákot látott a doki.Nyugtatgatjuk magunkat próbálunk számolgatunk ha esetleg 25.nap körül ágyazódott be a kicsike azért volt még halvány pozi a tesztek.Cickó duzzanat van mint a lufik.
Írjál magadról neked hogy volt,mi a helyzet azóta.Puszil:Zs
Hát... Voltunk a dokinál. Azt mondta, hogy nagyon kevés volt a spermaszám (5mill) az inszemkor. Felajánlotta a lombikot, úgyhogy most belekezdtünk.
Kapom a szurikat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!