E-vitamint folyamatosan lehet szedni babatervezéskor?
Figyelt kérdés
2013. jan. 6. 15:20
1/10 anonim válasza:
Ha nincs hiány a szervezetedben, akkor miért akarod szedni? Nem fogja befolyásolni a teherbeesését.
2/10 A kérdező kommentje:
Mindenhol azt olvasom, hogy segíthet, még a lombikosok is szedik.
2013. jan. 6. 15:32
3/10 anonim válasza:
Szerintem is segíthet, főleg ha te hiszel benne, az E-vitamin "termékenységi" vitaminnak is nevezik. Ártani biztosan nem fog!A férjem is szedi, de én javasolnám a folsavat és a B-vitamin komplexet is, én ezeket is szedem!
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, utolsó válaszoló! Folsavat és B-vitamint külön nem szedek, de terhesvitamint igen.
2013. jan. 6. 19:40
5/10 anonim válasza:
Hány mg E-vitamint szedtek? én 4 hetesen elvetéltem 2 hónapja, most szedem az E-vitamint. szerintetek hány mg-ot szedjek??
6/10 A kérdező kommentje:
100 mg-osat. Én is vetélés miatt kezdtem most el.
2013. jan. 7. 23:32
7/10 anonim válasza:
Sajnálom, hogy veled is megtörtént. Orvossal egyeztettél ez ügyben? Mert én nem, sőt nekem igazán semmit nem mondott a vetélés után... (:?) de sokat olvastam, és ha ezzel tudok segíteni a megtartásban, akkor mért ne szedném. Valahol olvastam 400-500 mg-ot is. Az már túlzás lenne?
8/10 anonim válasza:
Én csak ma kezdem szedni, mert már nem sikerül egz ideje és csupa jót hallottam róla. Az egyik barátnőm 1 hónapig szedte és a következőben már nem jött meg. Ártani nem árthat, mert nagyon sok mindenre jó.
9/10 anonim válasza:
hány mg-ot kezdtél szedni? amúgy nagyon jó antioxidáns a C-vitamin mellett. úgyhogy az egészség szempontjából is hatásos.
10/10 anonim válasza:
Az vagyok, aki ma kezdte szedni, én még csak 1 szemet vettem be (100 mg), de naponta 2-t fogok szedni, és megpróbálom a férjemnek is adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!