Napok óta feszül a mellem és fáj a hátam. Most az a kérdése hogy megfog-e jönni vagy mástól van? Mert 1 órát fáj utána elmúlik. Eddig amikor megjött a menszeszem 2 napig fájt a hátam folyamatosan.
Bocsi becsatlakozom én 11-nem várom
Augusztus óta nem védekezünk de ez az első hónap hogy rendesen belelendültünk.
ÉS első baba lesz...ha lesz....nagyon jó lenne...
Sziasztok! Van valami jel? Nekem szerintem megfog jönni, sőt hamarabb. Szúrkál a hasam meg lett a nyakamon egy fura pattanás. Mindig olyan kor jön elő egy-két furi ragya amikor megjön.
Viszont ami aggaszt, hogy tegnap megnyomtam a mellem és jött belőle két csepp valami. Félek, hogy valami gond van a hormonjaimmal, és azért nem jön össze 1 éve? Nemtudom. Eddig még nem nyomkodtam. Persze jól kibabráltam magammal mert mostmár ezerszer jobban fáj.
Én csináltam egy tesztet. Mostmár, hogy rengeteget olvastam a mellválladékról, biztos, hogy nem vagyok babás, sőt valami hormon gond áll a háttérben. Megcsináltam a tesztet, mert gondolom ha megyek orvoshoz megfogja kérdezni. Persze negatív lett :( Ez rendesen padlóra vágott, mert épp mutatkozhatott volna hamarabb, akkor nem csalódok minden hónapban és hamarabb elmegyek orvoshoz. De hát ez van.
Kívánom neked hogy örömteli hónapot legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!