Ha volt ovu akkor utána 10 napig fent kell maradnia folyamatosan a hőnek? és ha 10 napon belűl leesik a hő akkor nem is volt peteérés?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 17. 21:28
1/6 anonim válasza:
Minimum 4 napig kell fent lennie, előfordul, hogy utána leesik, de utána mensiig vissza is szokott menni.
2/6 anonim válasza:
Nem igaz hogy elég a 4 nap!Nekem múlt hónapban 2szer is felment 3-4 napra aztán vissza is esett!
Minimum 10 nap kell ahhoz hogy ki lehessen jelenteni hogy volt ovuláció!
Amúgy mit takar az hogy leesik?Nekem pl peteérés után 8. napon 1 tizedfokot esett másnap vissza ment!
Egy tized fok nem probléma,az a lényeg hogy stagnáljon,ne ugráljon ki nagyokat(2-3-4 tizedfokokat)
3/6 A kérdező kommentje:
nekem múlthónapba -0.10 fokot esett majd visszament ugyanannyira
2012. ápr. 18. 08:19
4/6 anonim válasza:
2 vagyok!
Az úgy jó!
pl ha 36,9 aztán 36,8 majd újra 36,9 akkor az úgy tökéletes!
:)
5/6 A kérdező kommentje:
nem úgy ment le rosszul irtam :( 36.8-ról 35.8-ra
2012. ápr. 18. 08:46
6/6 anonim válasza:
Akkor az nem ovuláció!
Nagyon alacsony a 35,8!Lehet pajzsm. probléma is!
Voltál mostanában dokinál?Ha nem,lehet nem ártana egy kivizsgálás!
2 voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!