Mitől nyilalhat bele az alhasamba? Tűszúrás szerű, nem folyamatosan csak időközönként!
Figyelt kérdés
Hétvégén kellene nem megjönnie, viszont már tegnap is és ma is erősen belenyilaló fájdalmat éreztem a bal petefészkem környékén!Nem mensi görcs az másmilyen érzés!Volt valaki hasonló helyzetben??Esetleg babát várt?Vagy ez csak a közelgő menstruáció jele?2013. febr. 1. 13:19
1/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretnénk már rég óta kisbabát!És nagyon félek hogy ez a szúró valami nem jót jelenthet!..... :(
2013. febr. 1. 13:20
2/19 anonim válasza:
Nekem ilyen volt, amikor nem vártam! Nagyon megijedtem, mert annyira nagyon fájt egy-egy ilyen szúrás. És nemvárt napján pozitívat teszteltem :-)
3/19 A kérdező kommentje:
Wáááá!! Komolyan?? Akkor az nem rosszat jelezhet???!!! Nagyon jó volna már nagyon vágyunk kisbabára párommal!!! :) Mennyi idős a picid? Volt még másoknak is ilyen érzése?
2013. febr. 1. 13:50
4/19 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez van! :) En holnapra nem varom,es ebben a honapban 2 naponta voltunk egyutt.... :))) kivancsi vagyok,szurkolok neked is! :)
5/19 A kérdező kommentje:
KOMOLYAN?? nem vagyok egyedül :) remélem sikerrel járunk mindannyian!!! :) nagyon boldog lennék!!!!
2013. febr. 1. 14:00
6/19 anonim válasza:
Nem nem vagy 1edul :) es en szurkolok nekunk :)
7/19 anonim válasza:
nekem egy héttel nemvárt előtt szúrkált a hasam és nemvárt napján erős pozitív lett a tesztem!
8/19 anonim válasza:
szia!nekem is volt ilyen ,bár én már rosszul voltam néha némelyik "késszúrástól" én még várok a tesztel.de nagyon drukkolok neked is!! :)
9/19 anonim válasza:
Én is úgy tudom,hogy ez nem hogy rossz jel,hanem nagyon is jóóóó!Írd meg mi lett!Drukkolok!
10/19 anonim válasza:
4.vagyok :)
Most 37,2 a höm...tudom,hogy csak a reggeli hö számít,de ez már azért szerintem jó jel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!