Mitől nyilalhat bele az alhasamba? Tűszúrás szerű, nem folyamatosan csak időközönként!
Figyelt kérdés
Hétvégén kellene nem megjönnie, viszont már tegnap is és ma is erősen belenyilaló fájdalmat éreztem a bal petefészkem környékén!Nem mensi görcs az másmilyen érzés!Volt valaki hasonló helyzetben??Esetleg babát várt?Vagy ez csak a közelgő menstruáció jele?2013. febr. 1. 13:19
11/19 A kérdező kommentje:
Szobatra írta a ciklus.hu hogy meg kellene jönnie, de ma már hétfő reggel van és még mindig semmi!Nem csináltam tesztet mert attól félek hogy késik 2 hónapja is késett 2 napot és úgy beleéltem magam minden nap tesztelgettem és kidobtam a pénzt feleslegesen mert nem voltam akkor babás, szerdáig várok ha remélem addig sem jön meg akkor tesztelek! :) Nagyon fáj ma reggel a fejem is, szédülök szinte annyira hogy már hányingerem van tőle!Remélem észhez térek így nem lenne jó dolgozni!
2013. febr. 4. 06:26
12/19 A kérdező kommentje:
Szombatra bocsi
2013. febr. 4. 06:27
13/19 anonim válasza:
Én is így voltam amikor babás voltam, fájt a fejem is, onnan tudom,hogy ez is a terhességgel függött össze,mert mindennap fájt, egyik nap nem,másnap elvetéltem.
14/19 A kérdező kommentje:
Jaj Nagyon Sajnálom!Őszintén!!!! Én még nem voltam terhes, 1 éve próbálkozunk párommal és eddig semmi... :( nagyon elkeseredtünk már! Első baba lenne! Pénteken együtt sírtunk pedig aztán a párom sosem sírt még, hogy nekünk miért nem sikerül a baba és félek hogy mejön!.... mondta is hogy Ő neki nagy álma hogy sikerlhessen végre!Pityergett mint egy gyerek én is vele együtt, hogy egy selejt vagyok hogy nem tudom megajándékozni egy babával!de ma már hétfő van és még mindig semmi! :) ez nagy reményt ad!Most kezdtük nemrég a kivizsgálásokat, és megmondták hogy nem működik az egyik petefészkem egyátalán tehát fél esélyel indulok :( de a remény hal meg utoljára párom is már elmúlt 32, úgyhogy már nagyon ránkférne egy kis boldogság!Remélem kedves utolsó hogy azóta már van babátok , vagy hamarosan sikerül a babó!!TÉnyleg nem tud ilyenkor az ember mit mondani mert ez szörnyő, de azért kívánom a legjobbakat!! :)
2013. febr. 4. 08:29
15/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes megjött! Ennyit az érzésekről, és a tünetekről!
2013. febr. 5. 06:19
16/19 anonim válasza:
Sajnálom!
Igen azóta született egy gyönyörű kislányom,15 hónapos! Első hónapban sikerült amikor újra próbálkoztunk!
17/19 anonim válasza:
Nekem is megjott :(((
(4. voltam)
Sok sikert jovohonapra lanyok!
18/19 A kérdező kommentje:
Sajnálom lányok!Nekem nem hiszem hogy siker lesz mert gyógyszeres kezelés most kezdem majd el és az lehet fogamzásgátló lesz majd a vérvétel lelet alapján dönt az orvos, lehet én hónapokat várok még a csodára ami már nagyon kínoz hogy nem jön....
2013. febr. 5. 09:34
19/19 anonim válasza:
Szia! Neked és többi sorstársnak üzenem, hogy ne adjátok fel!!! Nekünk 8 évet kellett várunk, hogy végre sikerüljön! És összejött, most van egy édes kislányunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!