Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » LOMBIKOSOK!Vigyek az asziszten...

LOMBIKOSOK!Vigyek az aszisztenseknek is ajàndèkot?

Figyelt kérdés
Megszülettek a babàim ès szeretnèk holnap vinni egy kis ajàndèkcsomagot fènykèpekkel a babàkròl a dokinak.Szerintetek ciki ha csak a dokinak viszek?

#lombik #Ajàndèkcsomag
jún. 11. 12:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
35%
#9 Látom, önérzetbe vágott a dolog. Akkor sem érdekel senkit sem, max. nem mondja meg őszintén. Te örülnél száznyolcvan gyerekfotónak ki tudja, kitől? Ugye, hogy nem...
jún. 11. 12:38
 12/23 anonim ***** válasza:
69%

A fotóra annyit reagálnék az értetlenkedőknek, hogy ahova mi jártunk, ott ők kértek fotót. Volt egy kitöltendő lap, amit vissza kellett küldeni a baba születése után, plusz kérték, ha szeretnénk, küldjünk fotót is.

A két váróterem tele van óriási táblákkal, tele az ott fogant babák képeivel. Folyton bővítik is.

jún. 11. 12:59
 13/23 anonim ***** válasza:
40%

12, Én is azt írom, hogy kedvességből mondják csak. Így 10 évvel a hátam mögött láttam ezt azt, kutyát nem érdekli tényleg, aranyos és ennyi, vagy kiteszik de ugye százmillió kép nem fér ki, vagy megy a fiókba porosodni, 2 mp múlva meg nem érdekli már, ami azért érthető. :D De az nem baj, ha ebbe a hitbe élsz, sose baj ha az ember ezeket nem tudja, hogy mikor kimész mi történik.

Kérdező, én egy nagy ajándékcsomagot adtam a dokinak és az asszisztensnek is külön a 6 hetes kontrollon. Most is így van tervbe a másodiknál, ugyanannál vittem végig, bár ő már csak magánba dolgozik.

jún. 11. 13:49
 14/23 anonim ***** válasza:
35%

#14! És ezért kell lepontozni? Tiszta óvodások vagytok.

1. Nekem nincs olyan elvárásom a doki felé, hogy tegye ki 🤣 Én vagyok az anyja, elég ha én kiteszem. Mit bánom én, mit csinál vele?! Tőlem nyugodtan kidobhatja.

2. Attól, hogy neked nem tetszik, az egy TÉNY, hogy nagyon sokan kiteszik. Ha jártál már meddőségiben, akkor tudnád. Ez nem az én "hitem", bárki láthatja, ha elmegy oda.

3. Sajnos, Magyarországon egy dokinak sincs százmillió sikeres lombikja. Ha dokinként van évente 10-20, az már jónak számít. Annyit meg simán elbír a fal.

jún. 11. 13:58
 15/23 anonim ***** válasza:
89%
Én nem vinnék senkinek semmit. Nem is vittem, Magyarországon ez egy berögzült hagyomány meg a hálapénz( ez utobbit már betiltották, vagy nem tudom nem élek M.O-n)
jún. 11. 14:09
 16/23 anonim ***** válasza:
63%
Én egy tortát küldtem be futárral, egy köszönőlevél kíséretében, a kislányom fotójával.
jún. 11. 14:31
 17/23 anonim ***** válasza:
41%

3, 5

Pont, hogy nem igaz amit írtok.

A lombikos központokban érdekel mindenkit a gyereked mert ott lett, az ő segítségükkel.

A kaposvári központ falai is tele vannak az ott fogant gyerekek képeivel. Van aki a gyerekeket is beviszi megmutatni. És örülnek.

Én mikor tök reményvesztetten ültem a folyosón a sokadik uh ra várva akkor jó volt nézegetni a babák fotóit és elképzelni, hogy egyszer az én kisbabám képe is ott lesz.

És ott lesz.

Szóval nem tudom mit tudtok a meddősségi központokról de az információitok tévesek és szerencsére soha nem léptétek át a meddőségi központok küszöbjét.

A mi központunkban a csajok állandóan nasiztak, szóval az sem igaz, hogy a sokadik kàvé vagy csoki nem kell.

Ezek az emberek örülnek ha egy kis kedvessèget, gesztust kapnak vissza is. Ennek ki ne örülne?

jún. 11. 14:36
 18/23 anonim ***** válasza:
81%

Egeszsegugyiskent mondom, hogy ne, ne vigyel legyszi se bombont, se kavet, konkretan herotunk vam ezektol evtizedek utan.

Amit viszont NAGYON szeretunk, gyumolcskosar, pizzat ha rendelnek, esetleg par uveg udito.

Egyszer a nover szobaban ultunk, es mondom, ugy innek kolat. Csak beszelgettunk. Egyszer az egyik szulo megjelent par uveg hideg kolaval ( nagyon meleg volt emlekszem ), hat en annyira meg semminek sem orultem ott akkor ! Pedig nem is iszok csak evi egyszer kb., de annyira megkivantam.

Mondta, hallotta, hogy beszelunk rola es elszaladt venni... Ez a figyelmesseg mindennel tobbet er.

Sot tobbszor volt, hogy zoldsegeket kaptunk a szuloktol - hazi termesztesut. Mindenki vitt haza. Hidd el millioszor tobbet er mint a 200. csoki vagy kave.

jún. 11. 15:34
 19/23 anonim ***** válasza:
22%

#20! Kezdjük ott, hogy te kezdtél személyeskedni és bunkózni is. Én leírtam a SAJÁT tapasztalatomat, ami neked nem volt, csak jöttél okoskodni. Válaszoltál a kérdező kérdésére? Ja, nem. Csak azért jöttél, hogy bunkózhassál. Sajnálom, hogy nem jött be, mert én nem vagyok rá vevő. Egyáltalán nem érdekel, mit gondolsz, mit csinálnak vele a dokik.

Lehet másnak más véleménye, csk akkor mondja, ha kérdezik. Én a tiédet nem kérdeztem, mégis nekem dumáltál.

"Őszintén sajnálom a kölyköd, hogy egy ilyen bszatlan nő mellett nő fel."

Legyen ez a te bajod. A stílus maga az ember. A tiéd egy nulla, mint te magad is. Én viszont örülök, hogy nincs "kölyköd" és soha nem is lesz.😁

jún. 11. 18:49
 20/23 anonim ***** válasza:
71%

Én is megerősíteném, hogy a tapolcai a meddőségi központ fala tele van fényképekkel, nem tudom minek ír, olyan akinek köze sincs a lombikhoz valószínűleg.

Én ha viszek, akkor vinnék az asszisztenseknek is, de ahogy érzed, ha csak a dokinak adnál szívesen, akkor csak neki.

jún. 11. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!