LOMBIKOSOK!Vigyek az aszisztenseknek is ajàndèkot?
Figyelt kérdés
Megszülettek a babàim ès szeretnèk holnap vinni egy kis ajàndèkcsomagot fènykèpekkel a babàkròl a dokinak.Szerintetek ciki ha csak a dokinak viszek?#lombik #Ajàndèkcsomag
jún. 11. 12:00
21/23 anonim válasza:
Mi is odajártunk (#13 vagyok). Aztán mégis lepontoznak az okosok. 😀
22/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen a vàlaszokat! 🙂
Debrecenben lakok ès ide jàrtam a Klinikàra a Reprodukciòs központba ès tele vannak a falak kèpekkel.A dokim mondta,hogy vigyek fotòt,amikor elbùcsùztunk egymàstòl.Vègül a dokinak egy ajàndèkkosarat viszek fènykèpekkel ès az aszisztenseknek pedig hàzilag sütött mini pizzàs csigàt.
jún. 11. 21:32
23/23 anonim válasza:
Az én dokim rendelőjében volt néhány baba fotó a falon,gondolom az ő segítségevel.
Én is szerettem volna neki vinni ajándékot és fotót is,mert hiába hogy ez a munkája, nagyon meg voltam vele elégedve de mivel vidéki vagyok nem igazán járunk már Pestre így csak emailben küldten fotót és köszöntem meg neki és a biológusnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!