Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikortól lesz kötelező az...

Mikortól lesz kötelező az EU-ban, az álláshirdetéseknél a bér kiírja?

Figyelt kérdés

Vagy 2026 vagy 2027.

Sajnos nem 2025-től, pedig azt kellene.

Annyi infót találok róla,hogy kötelező lesz elfogadták, megszavazták..stb. de céldátumot nem találok.Lehet az én googlemben van a hiba.

dec. 17. 18:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Nyilván a munkáltató ebben az esetben 200 körüli fizetést felé akarna hajlani de ha ott van hogy 600 ig akkor tudom hogy max mennyit mondhatok hogy ne nevessenek ki."

Nem, a munkáltató azt ír oda, amit akarok, és ha odaírja pl. azt, hogy 200-600 ezer, az pont ugyanannyit ér, mint ha semennyit sem írna oda. Érted már?

VALAMIT kötelező lesz kiírnia a munkaáltatónak, úgyhogy a munkaadó odaír VALAMIT, aminek valószínűleg semmi köze nem lesz a valósághoz.

dec. 19. 15:11
 12/12 anonim ***** válasza:

"VALAMIT kötelező lesz kiírnia a munkaáltatónak, úgyhogy a munkaadó odaír VALAMIT, aminek valószínűleg semmi köze nem lesz a valósághoz."

De annak mi értelme ha olyant ír ki aminek semmi köze a valósághoz?

Hát most azzal saját magát tenné nevetségessé..

Ha én vagyok a munkáltató sem írhatok ki bármilyen hülyeséget ami a valóságtól teljesen elrugaszkodott. A munkáltatónak az az érdeke hogy TE ne tudd hogy mennyit hajlandó neked maximum adni. ha olyan összeget ír ki amit képtelen lenne kifizetni akkor nem áll érdekében kiírni. Ha azt írja hogy 200-tól 600 akkor én a 600 közeli értéket fogom mondani és mindenki aki jelentkezik ahhoz közeli értéket fog mondani. Ha képtelen kifizetni akkor senkit nem fog tudni felvenni, hiszen akinek a 200 ezres fizetés is elég az majd olyan állásra jelentkezik ahol mit tudom én az van megadva hogy 120-200. Olyan nincsen hogy valaki jelentkezik és mondja hogy "600-at kérek" mire az a válasz: "200-at kapsz mert az jár a kezdőknek" Nincs az az ember aki ezt elfogadja és nem hagyja ott. Bocs hogy bőlére eresztettem csak azt akartam kihozni belőle hogy a munkáltatónak sem áll érdekében hülyeséget kiírnia ha tényleg van egy maximum összeg amit hajlandó kifizetni.

Másik példa:

Venni akarok egy autót: Fordítva sem működik, hogy nekem 200 ezrem van de 600-ért hirdetik a kocsit és majd én 200-ért elhozom. Persze lehetnek kivételek de azért nem ez a jellemző.

dec. 19. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!