Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikortól lesz kötelező az...

Mikortól lesz kötelező az EU-ban, az álláshirdetéseknél a bér kiírja?

Figyelt kérdés

Vagy 2026 vagy 2027.

Sajnos nem 2025-től, pedig azt kellene.

Annyi infót találok róla,hogy kötelező lesz elfogadták, megszavazták..stb. de céldátumot nem találok.Lehet az én googlemben van a hiba.

dec. 17. 18:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%

Én nem hallottam még ilyenről de abszolút üdvözlendő lenne.

Talán így kevésbe lenne különbség a nők és férfiak fizetése között azért mert a nők rosszabb bértárgyalók és kevesebb bérigényt mondanak.

dec. 17. 18:52
 2/12 Justinianus ***** válasza:
100%
Rögtön azután, hogy az óraállítást eltörlik...
dec. 17. 18:54
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon örülnék neki, mert nem rabolnánk egymás idejét állásinterjúval, hogy aztán a végén benyögjenek valami olyan összeget, amit ha előre tudok, be sem adom a jelentkezésem.
dec. 17. 19:01
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Az Európai Unió új fizetési átláthatósági irányelve szerint a munkáltatóknak kötelező lesz feltüntetniük a fizetési szintet vagy tartományt az álláshirdetésekben. Az irányelvet 2023. április 24-én fogadták el, és a tagállamoknak három évük van arra, hogy bevezessék a nemzeti jogszabályaikba. Ez azt jelenti, hogy legkésőbb 2026-ban lép hatályba az új szabályozás.
dec. 17. 19:03
 5/12 Dongaben ***** válasza:

Nincs már ilyen, hogy nők, vagy férfiak... Szaros náci vagyok, de ezt a részét teljes mértékben támogatom az LMBTQ mozgalomnak! Ok. Vannak olyan munkakörök, amelyikben egy nő alulteljesítene, de ezek jellemzően nehéz fizikai munkák. Tisztelet a NŐKNEK! És kívánom, hogy sok-sok női munkatársam legyen 2025-től!

Egyébként: Nem fogják kiírni... Csak úgy, mint a BANK-nál az "apróbetűs" részt.

dec. 17. 19:08
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Semmi értelme ennek a törvénynek.
dec. 17. 19:16
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Amikor átálltunk a 100 perces órára!
dec. 18. 21:30
 8/12 anonim ***** válasza:

"Amikor átálltunk a 100 perces órára!"

Oké. Mi a baj egyébként szerinted ezzel a törvennyel?

Miért baj hogy kötelező kiírni a berezést ezzel megkönnyítve a munkavállalók álláskeresését?

dec. 18. 22:41
 9/12 anonim ***** válasza:

Mert annak mi értelme van, hogy kiírják, hogy bolti eladó br. 200-600 ezer?

dec. 19. 03:49
 10/12 anonim ***** válasza:

"Mert annak mi értelme van, hogy kiírják, hogy bolti eladó br. 200-600 ezer?"

Tehát arra célzol hogy a tól-ig nek nincs értelme?

Miért nincs? Nyilván a munkáltató ebben az esetben 200 körüli fizetést felé akarna hajlani de ha ott van hogy 600 ig akkor tudom hogy max mennyit mondhatok hogy ne nevessenek ki. Ebben mi olyan rossz?

Vagy talán munkáltató vagy és neked nem áll érdekedben kiírni?

dec. 19. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!