Mikortól lesz kötelező az EU-ban, az álláshirdetéseknél a bér kiírja?
Vagy 2026 vagy 2027.
Sajnos nem 2025-től, pedig azt kellene.
Annyi infót találok róla,hogy kötelező lesz elfogadták, megszavazták..stb. de céldátumot nem találok.Lehet az én googlemben van a hiba.
Én nem hallottam még ilyenről de abszolút üdvözlendő lenne.
Talán így kevésbe lenne különbség a nők és férfiak fizetése között azért mert a nők rosszabb bértárgyalók és kevesebb bérigényt mondanak.
Nincs már ilyen, hogy nők, vagy férfiak... Szaros náci vagyok, de ezt a részét teljes mértékben támogatom az LMBTQ mozgalomnak! Ok. Vannak olyan munkakörök, amelyikben egy nő alulteljesítene, de ezek jellemzően nehéz fizikai munkák. Tisztelet a NŐKNEK! És kívánom, hogy sok-sok női munkatársam legyen 2025-től!
Egyébként: Nem fogják kiírni... Csak úgy, mint a BANK-nál az "apróbetűs" részt.
"Amikor átálltunk a 100 perces órára!"
Oké. Mi a baj egyébként szerinted ezzel a törvennyel?
Miért baj hogy kötelező kiírni a berezést ezzel megkönnyítve a munkavállalók álláskeresését?
Mert annak mi értelme van, hogy kiírják, hogy bolti eladó br. 200-600 ezer?
"Mert annak mi értelme van, hogy kiírják, hogy bolti eladó br. 200-600 ezer?"
Tehát arra célzol hogy a tól-ig nek nincs értelme?
Miért nincs? Nyilván a munkáltató ebben az esetben 200 körüli fizetést felé akarna hajlani de ha ott van hogy 600 ig akkor tudom hogy max mennyit mondhatok hogy ne nevessenek ki. Ebben mi olyan rossz?
Vagy talán munkáltató vagy és neked nem áll érdekedben kiírni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!