Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Őszintén a Fideszeseket miért...

Őszintén a Fideszeseket miért Magyar Péter csip-csup dolgai érdeklik, nem az ország helyzete, és jövője?

Figyelt kérdés
Elhiszem, hogy mindig az épp ellenzékben lévőt kell utálni, meg azt is megértem ha valaki nem szimpatizál vele, mert mindenki mást tart szimpatikusnak, de ugyanakkor az országban lévő helyzet úgy gondolják rendben van lassan 15 év kormányzás után? Az EÜ, a vasút, a hitelezések, a közbeszerzések, a fizetések, a járandóságok, az infláció mértéke, a szövetségeseinkhez való hozzáállás, a vendégmunkások, a botrányok, a Fidesz vezető tagjai között, a gyermekotthonokban, a szociális ellátásában, és idősek otthonában? Csak hogy pár dolgot felsoroljak. Ezek így rendben vannak, vagy jó pár évvel ezelőtt milyen GDP-t használtunk el rájuk, és mennyit foglalkoztunk velük akár mikor az EU-s pénz jött? Ezek rendben vannak, vagy tényleg annyi a legfontosabb jelenleg, hogy MP hogy vakarássza a péniszét? Ezt tényleg nem úszításból írom, csak egy szimpla kérdés. A baloldalizást, meg lipsizést engedjük is el, mert jobboldali érzelmű vagyok mióta az eszemet tudom.

dec. 16. 19:27
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:

"Ezt olvasd el többször is, lassan, koncentrálva: azért nem használják fel ellene, mert ezek FIDESZES KORRUPCIÓS ÜGYEK."

Vagyis egy maffiabrigád az egész, de te azt támadod, aki kiugrott onnan, nem azokat, akik tovább folytatják a maffiáskodást.

dec. 23. 15:38
 42/57 anonim ***** válasza:
0%

Igen, ez egy aljas jogászmaffia (amit én Magyar Péterrel ellentétben mindig is támadtam), ahonnan Pétered nem kiugrott, hanem KIRÚGTÁK. Kitették, mert csak a felesége miatt alkalmazták. Ahogy Varga kidobta, azonnal kidobták a Fideszből is.

Ennél viszont sokkal fontosabb az, hogy egy árva szót nem tud mondani a bebizonyított korrupciós ügyeire, egy értelmes mondat nem hagyta el a száját ezzel kapcsolatban, csak a vádaskodás, sározás, önsajnáltatás - tipikus NER-növendék. Nektek pedig elég annyit mondjon, hogy Tóni, és máris érdektelenné válik minden ellene felhozott vád. Ha mégis igazolódik, hogy valid a sztori, akkor jöttök azzal, amivel a fideszesek: "miért, a másik jobb?". Ezt a hozzáállást kritizáltátok 15 évig, és ugyanide jutottatok. Sőt, ez a hozzáállás legitimálja 15 éve a Fideszt, most pedig Rogán egykori csicskáját legitimáljátok ugyanezzel a módszerrel. Őszintén kérdezem: nem fáj hülyét csinálni magatokból?

dec. 23. 16:29
 43/57 anonim ***** válasza:
Értem, tehát akkor szerinted Magyar Péter nem jó, mert nem teljesen feddhetetlen, tökéletes szupermen, nem egy megtestesült Jézus Krisztus v2.0, így inkább maradjon az a húgylangy posvány, az inflációkkal meg a lerohadó közszolgáltatásokkal, amit eddig 14 éven át erőltetett a fidesz. Őszintén kérdezem: nem fáj hülyét csinálni magadból?
dec. 23. 16:37
 44/57 anonim ***** válasza:
0%

"szerinted Magyar Péter nem jó, mert nem teljesen feddhetetlen, tökéletes szupermen, nem egy megtestesült Jézus Krisztus v2.0"

Azért a "nem teljesen feddhetetlen" és a "demagóg, hazug, Rogán-csicska tolvaj" között van néhány fokozatnyi különbség. Pétered utóbbi kategóriába tartozik. Nem tudom eldönteni, hogy nektek ezzel SOSEM VOLT bajotok, MÁR NINCS bajotok, vagy MÉG NINCS bajotok. Szerintem ti sem tudjátok.

dec. 23. 17:03
 45/57 anonim ***** válasza:
82%
Ertem. Tehat te azt az embert tamadod aki kitort ebbol a maffiabrigadbol, es a maffiacsapatot vedelmezed helyette. Nem faj hulyet csinalni magadbol?
dec. 23. 17:09
 46/57 A kérdező kommentje:
#43 Akkor mondd már meg nekünk, hogy mégis mit csináljunk? Mert én értem, hogy mindenki ilyen okos, és átlát a szitán, no de akkor mit csináljunk ha Fideszt nem akarunk? Érdeklődve hallgatom mutass egy olyan politikai személyt aki megmozgatja a népet, reményt ad nekik, nem megkérdőjelezhetően van esélye kormányt váltani 26-ban vagy előtte. Ha jelenleg tudsz ilyet mutatni esküszöm neked, hogy én rászavazok, de ameddig nincs addig a 15 éve tolvajlásnál jobb MP, és hitelesebb, hogy nincs már a Fidesz körében. Persze azt teljesen megértem, hogy valakiben ez kétségeket szül, és valakinél emiatt teljesen okafogyottá válik rá szavazni, de inkább adom meg az esélyt neki legyen bármilyen kockázatos, minthogy a Fidesz lassú felfőzésére szavazzak. Tudjuk minden évben jobb lesz, és király lesz, és a változás éve lesz, de őszintén szólva az emberek akik gondolkodnak is megunták már, hogy csak ellenségképet mutatnak nekik, de igazából csak vaktölténnyel lövödölöznek a képzelt ellenségekre, miközben az országunk napról-napra percről-percre jobban szétomlik.
dec. 23. 17:44
 47/57 anonim ***** válasza:

Szerintem nekik valójában tökéletesen megfelel ez a maffia kormány a rengeteg lopással, korrupcióval. Nekik csak Magyar Péter megjelenése fáj. Azért szúrja a szemüket ennyire, amit már korábban leírtam: hogy a régi ellenzéket szinte teljesen kicsinálta.

dec. 23. 17:52
 48/57 anonim ***** válasza:

"Tehat te azt az embert tamadod aki kitort ebbol a maffiabrigadbol"

Én mindenkit támadok, aki ebben a disznóságban részt vett és részt vesz, ebbe a halmazba pedig Magyar Péter nagyon is beletartozik. Akkor fogom ezt átgondolni, ha ad egy épkézláb magyarázatot a korrupciós ügyeire, illetve Rogán hátsó felének két évtizedes nyalogatására. Amíg annyi a válasz, hogy "jól fizet a Tóni?", addig engedtessék meg, hogy legyenek komoly fenntartásaim. De egyébként szögezzük már le újra, hogy szó sincs semmiféle kitörésről. Ki-rúg-ták.

"a maffiacsapatot vedelmezed helyette"

Akkor gyengébbek kedvéért megismétlem, hogy én mindig is támadtam Orbán politikáját, ellenben azzal az agytröszttel, aki a következőképpen fogalmazott nem is olyan régen: "Úgy látom, hogy soha ilyen jó nem volt fiatalnak lenni Magyarországon, talán az Európai Unióban sem… Soha ilyen sokfajta és magas ösztöndíj nem állt a diákok rendelkezésére Magyarországon, mint jelenleg. Soha ilyen széles spektrumú és kedvező feltételű diákhitelezés nem támogatta a fiatalok továbbtanulását, mint a jelenlegi rendszer. Magyarországon soha ilyen széles családi és adókedvezménnyel nem támogatták a fiatalok munkába állását, otthonteremtését és családalapítását, mint jelenleg. A statisztikákból azt látjuk, hogy megindult a hazavándorlás: az emelkedő fizetések, az egyre jobb körülmények, a családtámogatások arra sarkallják a fiatalokat, hogy hazajöjjenek."

dec. 23. 21:45
 49/57 anonim ***** válasza:
0%

Meg kell értened, hogy senki nem a politikai tanácsadás motivációjától fűtve kritizálja a NER-t és kádereit. Azért kritizálom őket, mert lopnak, csalnak, hazudoznak, miközben milliós szavazótáborokat tudhatnak magukénak: lásd Fidesz és Tisza. Tehát arra szavazol, akire csak szeretnél, eszem ágában sincs megmondani, hogy mit csinálj. Nem egy jelenséget akarok szorgalmazni, hanem a meglévőt értelmezem. Maximum azt tudom megfogalmazni, amit hiányolok.

Szimplán azt nem értem, hogy miért csináljátok azt, amit az elmúlt 15 évben következetesen és jogosan kritizáltatok. Az agymosott fideszesekkel kánonban zengitek, hogy "miért, a másik jobb?". Idáig süllyedtetek. Ezek után pedig van képetek kritikus szemléletű, felelős választópolgárként hivatkozni magatokra. Ahelyett, hogy számonkérnénk a politikusainkat, ahelyett, hogy megkövetelnénk a transzparenciát, ahelyett, hogy elszámoltatnánk őket az ellenünk elkövetett disznóságaikért, ahelyett, hogy elzavarnánk azokat, akik kiraboltak minket, inkább rajongótáborokba szerveződünk, és nem őket, hanem egymást ócsároljuk. Na, nekem ebből van elegem. Idén februárig úgy tudtam, hogy nektek is, de tévedtem. Nektek az égadta világon SEMMI bajotok nincs ezzel. Tökéletesen ellébecoltok ebben a fertőben. Ti ezt marhára élvezitek. Ott csorgatjátok a nyálatokat az üresfejű kirakatbábu posztjai alatt, és még csak véletlenül sem fordul meg a fejetekben, hogy amíg neki is jutott a tőlünk ellopott pénzből, addig miért nem hallottuk a hangját a borzalmas magyar egészségügyről és társairól.

dec. 23. 21:55
 50/57 anonim ***** válasza:

Két napja leírtad világosan, hogy neked semmi bajod nincs a NER-maffiával. Nem értem, mi ez a hirtelen szörnyülködés részedről.

dec. 23. 21:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!